fredag 29 april 2011

O till sist....


ett enkelt pyramidkort kan bli nog så effektfullt. Här finns gott om motiv till dessa kort!

Marmils Webshop

Här har jag använt mig av Dufex som jag har ett stort sortiment av med massor av kul saker - 3D, stickers, folietopers, pyramidkort, kartong mm.

Här har jag använt chipboard från DV:s Wild Blossom kollektion - en serie för dig som gillar färger! Finns massor av matchande tillbehör - ta en titt i shopen!

Fler bilder....


De här fina note cardsen från Primas "Annalee" kollektion kan man ha till mycket - och med fördel använda på både ut- o insidan av korten. 6 st olika kostar 30:-

Välkommen hit in på bloggen på måndag för då kör vi igång!


Hej och välkomna hit i början av maj då vi kör igång på allvar! Det kommer att bli en ordentlig presentation av det kompletta Design Teamet veckan därefter då jag begick ett misstag och glömde bort mitt eget slutdatum för ansökningar... så var det med den vimsiga "Pappersdamen!.... men allt har rättat till sig och jag hoppas på riktigt många besökare som gärna vill se vad vi kan prestera. Iom att vi smygtartar bloggen blir en i teamet "avslöjad" men det är sånt man kan leva med eller hur?

Under tiden lägger jag in lite bilder på mina egna alster och så vill jag önska alla en riktigt härlig och solig valborgshelg!