lördag 30 juni 2012

Pysselsugna i regnet? Här är en variant på enkelt o snabbt pyssel - ett kortpaket från SEI med kort, kuvert o tillbehör. I shopen finns flera olika set som passar på semestern när man kanske inte har alla verktyg o annat med sig. Fortfarande superbra pris på allt :-)! Marmils Webshop

söndag 24 juni 2012

Bröllopskort

 Då var det dags för mitt sista inlägg den här veckan.


 Idag ska jag visa ett kort till brudparet eller till någon som har förlovat sig kanske.
Som mönsterpapper har jag satt ett papper med rosor som är genomskinligt.Jag fäste det på ett ljust cardstock för att rosorna verkligen skulle synas.
På sidorna sitter det ett sammetsband i en liknande färgnyans.

Här ser ni den lilla dekorationen med 2 guldringar, den passade perfekt i färgtonen till rospappret.
På de här bilderna ser ni också swirlen i underbara bruna nyanser. Jag gillar verkligen denna swirl precis lagom stor och härligt 2 färgad.


 Nu hoppas jag ni alla får en underbar sommar, ha det så bra  //   Annika

Marmils Webshop

fredag 22 juni 2012

Smultron kort

Idag ska jag visa er ytterligare ett kort som verkligen är sommrigt.
Det här blev ett kort med ett väldigt neutralt mönsterpapper.
Jag ville att de vackra dekorationerna verkligen skulle synas och framhävas.


Här ser ni den ljuvliga chipboard bården, visst är den fin! Passar perfekt till sommarkort.
Ni ser också den grön och röda utrymmet att sätta hälsningen på, jag kunde dock inte riktigt bestämma mig vad det skulle stå så den fick vara blank så länge. 


Här är det ytterligare en riktigt somrig dekoration , ett underbart liten humla.Den är perfekt till sommarkort.


 Ha en underbar midsommar  //   Annika

Marmils Webshop

torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar på er alla!

Tänk att det redan hunnit bli midsommar... helt otroligt! Vi har haft riktigt hyfsat väder några dagar nu o hoppas verkligen att vädergubbarna har fel den här gången också - tidigare i veckan verkade det vara dags att bygga en ark inför den väntade syndafloden på söndag... o det är inget som lockar eller hur? Jag önskar er alla - både mina fantastiska DT-flickor som jag är så glad att jag har - men också alla er som följer bloggen - en fantastisk midsommarhelg! Vi tar lite ledigt nu när det gäller bloggen och återkommer i augusti när skolstarten närmar sig. Som vanligt är det fritt fram att lägga in alster om man har lust så passa på o kika in då o då :-)! Shopen har öppet hela sommaren och rean fortsätter också. Glöm inte att höra av dig om du söker något särskilt men inte hittar det i shopen - det kan finnas här ändå eftersom allt inte får plats på nätet... Har du vägarna förbi är du givetvis välkommen in - det är en bra idé att ringa före så att vi inte är ute o handlar så slipper du åka förgäves. Det kan också vara lite svårt att hitta hit så kontakt underlättar. Ha nu en lång och skön sommar och semester! Martina Marmils Webshop

onsdag 20 juni 2012

Sommar kort

Idag ska jag visa er ytterligare ett kort.

På detta kort är det ett sommrigt mönsterpapper med vågor på ena sidan och på den andra är det vita prickar. Till detta en cardstock i ljus turkos.



Det blå pappret har jag jag stansat med en punch och sedan var det bara att sätta dit då det är självhäftande, jättesmidigt!

 Här ovan ser ni en underbar liten dekoration med riktig sommarkänsla. Jag har fäst denna på ett grönt band med vita streck längs med kanten.

 Här ser ni bokstäverna från scenic route och ordet sommar har jag skrivit själv.
Bakom ser ni ett blått papper med vågor på. Jag har också satt på bling i en härlig grönblå färg.
Som pricken över i satte jag på ett par flipflop  stickers i knalligt gul.

Ha det så bra //   Annika

Marmils Webshop

måndag 18 juni 2012

HEJ kort


 Nu var det min bloggvecka igen.
 
Idag ska jag visa ett kort jag gjort med mönsterpapper från GCD.
Jag har satt på en pappersbård där jag klistrat på mönstrad tejp. Ordet hej har jag klistrat på ett prickigt papper och under det ett grönt cardstock för att framhäva det blå.
Lite grönt bling på sidan om ordet får det att glittra lite extra.


Här ser ni den gula bradsen som är en liten fjäril, den passar perfekt bland de turkosa blommorna.
Några knalligt rosa brads inuti blommorna blir riktigt snyggt.

 Som vanligt hittar ni allt hos marmils,

Ha det så bra  //   Annika

Marmils Webshop

söndag 17 juni 2012

Lika men olika

 I dag har jag tänkt att visa fyra kort där jag använt samma mönstrade papper. Ett papper med många blommor från  Laura Ashley serien Contamporary. Denna serie finns nu med kanpanjpris i butiken.

Första kortet har jag gjort som ett bokmärke som man sedan kan ta bort och använda som bokmärke.





 Här kommer det andra kortet. Hopvikt är det 10x10 cm. Den lilla bilden visar hur kortet ser ut när det är öppnat.




Tredje kortet  är 15x 15 cm


Det sista kortet är ett s.k. waterfall card. Det randiga pappret kommer från samma serie som det blommiga.


När man drar i fliken kommer nästa blomma fram.... och sedan nästa...... o.s.v...






Allt material finns hos Marmils Webshop.

/Åsah

lördag 16 juni 2012

Dufex

Visar i dag ett "Tri shutter card". Framsidan har en "älva" i Dufex och det finns många olika motiv att välja på i butiken. Dessa motiv är lite svåra att fota som sagts tidigare, så de bör ses i verkligheten.


Här har ännu inte kommit några dekorationer detta för att jag vill visa pappret i sin helhet då jag tycker det är så fint.Pappret kommer från DV serien "Aquamarine", som innehåller många vackra papper i blått, grönt och lila.
 

Detta och mycket annat marterial hittar du hos Marmils Webshop

/Åsah

torsdag 14 juni 2012

"Never ending card"

I dag visar jag ett "never-ending-card". Till den har jag använt tre olika mönstrade papper från Laura Ashleys Contamporary serien.
  

  




 Här ser man ett av de söta bokmärkena som finns i butiken.



 
När är närbilder på 3 små stämplar i ett stämpelset.
/Åsah


Marmils Webshop

tisdag 12 juni 2012

Tea Time

 Denna gång tänker jag visa en ask att ha tepåsar i. Det mönstrade pappret är från Laura Ashleys Contamporary serien som butiken just nu har som kampanjvara.





Allt material kommer som vanligt från Marmils Webshop

/Åsah

söndag 10 juni 2012

Ett sista inlägg denna vecka!

Här kommer mitt sista inlägg denna veckan.

När man håller på med papperspyssel får man alltid en massa spillbitar och dem kan man använda till nåt. Jag har använt dem till att göra små söta korgar. Det är väldigt enkelt att göra dem och man behöver inte heller ha mycket material. Till dessa går det åt 4 remsor papper till själva korgen, en remsa till kanten runt och en till handtag. Sen kan man dekorera på olika sätt som ni ser på mitt foto



Marmils Webshop

fredag 8 juni 2012

Ännu fler kort!

Nu kommer jag igen med ännu fler kort! Det blev rätt många denna veckan.
Första kortet går i oranga och gröna toner. Jag fick lite fina blomrubons i mitt DT-paket som var kvadratiska, men jag ville använda de som en ram runt en bit cardstock som jag hade. Så jag delade på dem och satte dit trekantiga bitar runt om istället. Jag tycket att det blev rätt bra. Sen dekorerade jag med en massa blommor. Det mönstrade pappret är från Dovecrafts serie Wild Blosson. Bokstäverna har jag stansat ut med Cuttlebugen av självhäftande cardstock. Jättesmart att använda till sånt.

Här mitt andra kort för idag. I Dovecrafts serie Wild Blossom finns också fina chipboardfigurer, som jag har använt på mitt kort. Jag fick också lite chipboardramar som passade bra att använda till kortet. Jag klädde ramen med självhäftande cardstock och dekorerade med små plastblommor med bling i. Inuti ramen en chipboardblomma.

Jag återkommer en sista gång på söndag.

Materialet finns förstås hos Marmils Webshop

onsdag 6 juni 2012

Fler kort!

Jag återkommer idag med lite fler kort. Nu visar jag några riktigt tjejiga kort jag gjort.
På båda korten har jag Dufex-stickers som glänser så fint. På det översta kortet har jag ett bakgrundspapper med handväskor och jag har dekorerat med filtblommor, en fin fjäril, lite bling, outlinestickers i hörnen och utstansat grattis av glittrig rosa kartong.

På mitt andra kort har jag också Dufex-stickers som motiv, där har jag en spellbindersdie som matta. Bakom detta har jag skurit ut en spellbindersdie av naturpapper i fin grön färg. Bakgrundspappret kommer från Dovecrafts serie Wild Blossom i underbara färger som rosa, orange och limegrönt. Jag har också använt en självhäftande sticker i form av band till mitten och lagt den på en ceriserosa bård som jag stansat ut.


På fredag återkommer jag med mer kort, annars finns materialet hos Marmils Webshop

måndag 4 juni 2012

Pippins vecka!

Nu är det min vecka att blocka här hos Marmils. Jag börjar med lite Laura Ashley. Jag gillar verkligen det materialet.
Först kommer ett, som kan tyckas, inaktuellt kort. Ett Morsdags-kort! Det har ju precis varit. Men egentligen vill  jag visa att man med enkla medel kan skapa ett elegant och vackert kort, till Mor eller någon annan. Nu passade bokstäverna så bra till just Mor. Jag har tagit en färdigembossad kortstomme och dekorerat den med dekorationer från serien Love song och några outline stickers..

Sen har jag gjort ett kort till med papper från Laura Ashleys fina serie Love Song. Jag använde också sammetsrubons från samma serie och den broderade braden i mitten av blomman.

Återkommer på onsdag med nya alster. Tills dess titta gärna in i butiken och botanisera bland alla vackra saker där Marmils Webshop

söndag 3 juni 2012

Till sist för den här gången

Med dessa idéer till studentkort säger jag tack för mig för vårterminen men jag kommer att lägga in kort under sommaren så fortsätt att titta in!! Att champagne hör till på studenten är väl inget att hymla om så jag har gjort en mall som man kan använda o göra flaskorna av valfritt papper, alla är ju inte gröna med guldfolie men jag valde de färgerna eftersom de är ganska vanliga. Med mallarna kan välja om man vill ha ett enkelt eller ett dubbelt kort. Jag har gjort ett dubbelt av flaskan. Jag gjorde också andra mallar som kändes användbara, tänkte att man kan ta hjärtat till flickorna o slipsen till pojkarna o hoppas att man inte blir lynchad för det med tanke på den pågående genusdebatten... jag har också vågat mig på att använda svenska flaggans färger både till att prydnaderna och till bandet som ska sitta i (ännu inte isatt på bilden) så att korten kan hängas kring halsen på huvudpersonen. Dessa kort är enkla o man kan skriva på baksidan. Hoppas ni blev lite inspirerade o så hoppas jag att sommaren kommer tillbaka snart... Ha det så gott allihopa och fira lagom :-)! Marmils Webshop

Efter bröllopet....

När man väl tagit steget att gifta sig blir det ju ganska ofta så att man snart väntar tillökning :-). Efter några månader kommer den nya familjemedlemmen till världen och då är det kanske dags för nästa lilla fest - nämligen dopet. Här har jag lagt in två enkla kort, en pojk o en flickvariant. Dekorationerna kan man antingen köpa färdiga eller tillverka själv. Tex kan man ta en bit av en handduk o klippa till en minihandduk eller tvättlapp, små klädesplagg av lite söta tygbitar som blivit över mm. Lite ståltråd blir en galje osv. Små händer o fötter finns i olika varianter, som punch (tyvärr är den slut hos mig men jag har stansat ut ett lite lager), rubons, stickers eller stämpel. Marmils Webshop