måndag 31 december 2012

Gott Nytt År till er alla!

Tänk att imorgon vid denna tiden är det år 2013. Detta året har gått så otroligt fort, men jag tycker ändå att jag har fått en hel del kreativt gjort.
Till idag har jag gjort ett Nyårskort av sånt jag fick i mitt DT-paket.
Med detta vill jag önska Martina med familj, mina DT-kompisar och alla läsare ett riktigt Gott Nytt År.



Marmils Webshop

måndag 24 december 2012

Så här när julafton är några minuter gammal

vill jag önska alla er som följer med på vår resa i papperens välrd en riktgt godu jul och ett gott nytt 2013 - hoppas ni får vara friska o era drömmar blir sanna! Alldeles extra mycket vill jag lyfta fram o önska mina underbara DT flickor som varit/är med och gör så mycket fina alster som vi hoppas inspirerar er - stort tack! Så vill jag också uppmärksamma er på att vi nu har en mellandagsrea igång - den första i MarMilS historia så passa på! Välkommen att höra av dig vid funderingar eller lägga din order - det är först till kvarn.
Avslutar med en vinterbild där jag återanvänt en kapsyl - ett tips att spara dina :-)! Martina Marmils Webshop

söndag 23 december 2012

Fler julkortsidéer!

Julafton imorgon, man kan ju inte tro att det är sant. Tiden går så otroligt fort. Nu har även vintersolståndet varit och dagarna blir längre och längre. Det känns skönt. Här kommer några sista julkort så här dagen innan julafton. Materialet är förstås från Marmils.
De två översta korten är med Dufexmotiv. Lite svårt att fotografera dessa, för ytan är väldigt glänsande. Man ska se dem i verkligheten, de är otroligt fina.


Här ännu ett enkelt gjort kort. Jag fick i mitt DT-paket lite julstickers som jag använt här. En rolig liten snögubbe i filt och lite glansiga gran och tomtestickers. Jag gjorde som ett jullandskap på vit cardsstock med lite snösluttningar som jag duttat med blå stämpelfärg. Sen satte jag dit granar, tomtar, stjärnor och några julkulor i hörnet.



Materialet jag använt finns förstås i Marmils Webshop. ta en titt vetja.

onsdag 19 december 2012

Jul, jul - strålande jul...

Här kommer några fler "sista minuten julkort", alla med material från Marmils Webshop!

 
Först ett snöflingekort, som jag snabbt och lätt gjorde genom att fästa de vita stickerssnöflingorna på ett blått cardstock - klart! :)


Så här gjorde jag detta kort: Fäste ett snöflingepapper i "luckan" på kortet, använde smala klistriga guldband som ramade in snöflingepappret.  Fick även med bla en vit gran i mitt paket, så på den fäste jag massa fina turkosa blingstjärnor och fäste alltsammans i det vänstra hörnet av kortet - Klart!

På återseende!

tisdag 18 december 2012

Några fler julkort!

Här kommer några fler julkort från mig, Pippin. Även dessa är enkla och går snabbt att göra.
Detta julkort är gjort av en färdig kortstomme från Laura Ashley. Jag har använt guldglittriga stickers med julklocka, fågel och god jul. Sen satte jag en grön rosett ovanför klockan för att få nåt som sticker ut.


Här har jag helt enkelt satt en stor blomma som fokus på det fina mönstrade julpappret från SEI. Blomman har jag gjort genom att limma fast löv med sammetsyta bakom en fin mittdekoration med bling och paljetter. Sen har jag stansat ut god jul av cardstock.



Missa inte alla fina erbjudanden hos Marmils Webshop .

söndag 16 december 2012

Julkort

Nu är det redan 3:dje advent, förstår inte riktigt hur det gick till. Julkorten borde vara klara .......
Om de nu inte är det kommer här tips på några enkla julkort där jag endast använt mönstrat papper. (snögubben på det första kortet har jag själv klippt ut av restpapper och satt ihop)






Allt material kommer från Marmils Webshop

Önskar er en fortsatt fin advent!

/Åsah

torsdag 13 december 2012

Några enkla julkort!

Nu är vi igång igen med bloggandet här hos Marmils efter höstuppehållet!
Jag börjar idag med några snabba julkort jag gjort, naturligtvis med material från Marmils webshop.
Här ett kort med de söta figurerna från Smirk som håller i skyltar med texten Merry christmas. Jag dekorerade med peeloffs i silver runt kanten och en söt julblomma med snöflingebrad.


Här ännu ett liknande kort men denna gången på svenska. Jag har tagit chipboardtags med julmönster, satt dem på ett fint snöre och satt dit stickerbokstäver i glittrigt guld. Mer behövs inte för att få ett fint julkort. Bakgrundspappret är från SEI och även här har jag använt peeloffs i kanten, fast i guld.



Klicka in dig till Marmils Webshop och kolla på supererbjudande på julprodukter.

söndag 2 december 2012

Julshopen 2012

Så har 1:a advent kommit o gått - adventstakarna åkte fram o nästan alla villa vara med i år också :-) - men en av mina favoriter har bestämt sig för att dra sig tillbaka... lite tråkigt men så är det... med tanke på hur mycket sämre alla produkter verkar vara numera så är min ljusstake något av en dinosaurie med dryga 20 år på nacken. Nu får man vara glad om det funkar när det är nytt... köpte en ny skrivare - inte för att jag ville utan för att den gamla inte heller ville vara med längre - den var - gud bevare oss - hela 6 år gammal vilket i dessa dagar innebär att den inte ens går att få servad o lagad pga av den höga åldern.... så jag satsade på en ny variant av den modellen - o vilken skillnad! Dels är denna mer lik en plastleksak från Kina där det ekar ödsligt, det skramlar o hoppar o det låter så öronen klagar - o som grädden på moset funkar den inte heller... ack ja - givetvis har ingen någonsin hört talas om ett sådant fel tidigare - om jag fick en krona för alla gånger jag hört det vore jag nog rik nu! Kanske har någon av er ett tips? Felet verkar vara något som man borde kunna åtgärda ganska enkelt - skrivarkön töms inte efter att den skrivit ut ett dokument så man måste tömma den manuellt annars skriver den inte - men jag har spenderat timmar i telefon med supporten o varit överallt, gjort allt men felet kvarstår. Nåväl, det var inte det jag skulle skriva om egentligen - det var att jag nu lagt in några erbjudanden i shopen - jag hinner inte lägga in alla produkterna o det finns som ni redan vet inte heller plats för allt samtidigt så jag har valt att göra 6 olika julpaket med olika innehåll - hoppas det lockar någon! Jag har också ett julklappstips - ni vet väl att vi har temakits under egen flik i shopen? Perfekt till den scrappande kompisen, sambon, frun eller varför inte svärmor :-)? Garanterat mycket för pengarna får man i alla våra kits o julpaket - välkomna!!! Ha en bra vecka, Martina Marmils Webshop