fredag 24 maj 2013

På söndag är det Mors dag!

På söndag är det Mors dag, så då kan det vara trevligt att ha ett fint kort till mamma. Jag gjorde ett kort med  en stor blomma som motiv. Det är tre olika blommor som jag satt ovanpå varandra och satt en fin paljett och blingdekoration i mitten. Jag valde sen ett fint vårigt papper bakom blomman och dekorerade med swirls runt blomman och outline stickers runt kanten. Stansade också ut bokstäver som jag satte på kortet.



Materialet finns förstås hos Marmils Webshop Titta gärna in där för fina erbjudanden.

tisdag 21 maj 2013

Blandat.....




Så här såg vårt lilla äpple ut - det växte långsamt o sedan blev det mer o mer rött så det hela tog flera månader men var så spännande! Nu har det ramlat av - började bli dåligt också men jag torkade det som var o har det liggande. Nu är vi spända på hur den blomman jag fotade kommer att utvecklas - det ser ut som att det faktiskt kan vara ett nytt äpple på gång - vi får se - men är det så tycker jag det är helt otroligt - vi är inte sådär våldsamt duktiga på det här med övervintring, ta skott eller odla från frö - brukar bli rena katastrofen.


Annars kan jag berätta att jag satt ihop ytterligare ett kit till shopen som säljs tom midsommar o där temat är blågult nu när det är så många helger o andra saker då man tar fram flaggan så känns det lite aktuellt. Alla bilder fick tyvärr inte plats så jag lägger några här. Tycker att det ibland är lite svårt med den blåa färgen - verkar finnas två olika nyanser - därför har jag tagit med båda så får man välja eller ha det som inte passar till något annat.






Marmils Webshop


Välkommen med din order!!!

söndag 19 maj 2013

Hänryckningens tid - pingst!

Idag är ju pingstdagen och den största bröllopshelgen på året. Så jag har gjort ett kort till ett bröllopspar. Pappret är från Laura Ashleys serie Love Song och har fint sammetsmönster. Sen har jag satt ett sött bokmärke av ett bröllopspar som motiv, dekorerat med outlinestickers och stansat ut en text av glittrig guldkartong.



Hoppas ni har en härlig pingsthelg. Det har vi här uppe i Norrland, med sol och värme.
Materialet finns förstås som vanligt hos Marmils Webshop

fredag 17 maj 2013

ett kort till...

Gokväll i stugorna!
Nu har sommaren kommit till Värmland - jag har nästan vart ute med barnen hela dagen! Härligt! :) Har "slängt ihop" ett snabbt kort till...


Kortstommen hade embossat mönster som jag chalkade på lite grann så att det skulle synas lite mer, sen klistrade jag på lite papper, en kvist (diesen jag använt var från egen gömma) och en tänkvärd text... Klart! ;)

Materialet hittar ni i vanlig ordning i Marmils Webshop! :D Ha en trevlig helg!

onsdag 15 maj 2013

Perfect - just the way you are...

Här kommer en liten hälsning från mig...


Glöm inte bort att du är "perfect just the way you are." Lite papper och blommor och bling - så är kortet klart! Allt material finner du hos Marmils Webshop


söndag 12 maj 2013

Äntligen lite fler varor i shopen!

Nu har jag lagt in flera varor i shopen så titta gärna in. Mer kommer under veckan. Jag har också flera nya blandningar som kommer att säljas under begränsad tid - mera info o bilder kommer också att läggas in - måste bara ta kort... Fortfarande är det dock alldeles för många produkter som inte är inlagda o inte kommer att få plats så hör av dig om du söker efter något speciellt. Ett startkit för nybörjaren kommer också att säljas under en begränsad period - ännu ej inlagt men på gång :-)! Bjuder på en bild av vårt minigranatäppelträd som börjat blomma igen. Marmils Webshop

fredag 10 maj 2013

Bröllopstider!

Nu är det snart pingst, vilket är högsäsong för bröllop. Jag har passat på att göra ett litet bröllopsalbum. Jag vek ihop ett fint mönstrat papper till ett album och har sen dekorerat med bland annat fina bokmärken med bröllopsmotiv. Det fanns också fina peel off-dekorationer till bröllop i mitt DT-paket somjag använt. Sen blev det en hel del blommor naturligtvis och lite band.






Allt material hittar du som vanligt hos Marmils Webshop

fredag 3 maj 2013

Lite altrat!

Jag gillar att använda mig av sånt som man annars kastar bort. Denna gång har jag en konservburk som det varit bönor i som jag diskat. Jag har sen klätt den med ett fint mönstrat papper och dekorerat med en massa blommoroch en härlig stor chipboardfjäril. Så här blev den. Ett enkelt sätt att göra sig en pennburk eller som i mitt fall penselburk. Jag visar flera bilder från olika sidor.





Materialet förutom konservburken kommer från Marmils Webshop