söndag 30 juni 2013

Uppdatering

Så har vi lagt halva året bakom oss men förhoppningsvis inte halva sommaren - vill tro att en lång, varm o solig fortsättning ligger framför oss.

Jag har fortsatt att lägga in varor i olika varugrupper o tagit hem lite nytt bling bling från ZVA.Eftersom dessa varor är nyinkomna och nya i ZVA:s sortiment är det fullpris på dem - kika in - de har en egen undergrupp.

Jag har också gått igenom hemsidan ordentligt och uppdaterat alla sidorna så gott det gick. Är det någon information du saknar hör du bara av dig!

Fortsatt trevlig sommar önskar jag er o fortsätt att besöka MarMilS olika siter - jag hoppas du finner något du tycker om! Sätter in en bild på bröllopskortset - passar bra så här års inte sant?





Marmils Webshop

fredag 21 juni 2013

Önskar också glad midsommar!

Jaha, då har vi redan kommit till dagen då ljuset vänder - ofattbart hur fort det går!

Hakar på Pippins hälsning till er alla - hoppas ni slipper regn var ni än är!

Jag vill också säga att vi som vanligt har öppet hela sommaren - lagerrensningen är i
full gång fortfarande o nu börjar det märkas att lagret minskar :-) - så jag har brutit
mot mitt inköpsstopp o tagit hem lite nytt bling från ZVA som jag inte kunde motstå...
Dessa varor får en egen grupp o där gäller normalpris eftersom det är nyinkomna varor.
Kommer in under helgen/början på nästa vecka.

Jag har också plockat in fler varor i shopen lite här o där o på dem gäller rabatten.
Lägger till ett par bilder på vad man kan göra med naturpapper - klippte ut rundlar i
alla färger o en del använde jag till att göra lite pynt med olika bling på, jag har
också stämplat på en del papper före klippningen - då är virvlar o andra slingrande
motiv användbara. Här kommer också mönstersaxarna till användning!

Välkommen med din order eller fråga!


Marmils Webshop

Glad midsommar!

Jag har gjort ett kort med ett av de jättevackra Dufexmotiven som finns i shopen. Detta är ett Pyramexmotiv, där man bygger upp motivet som en liten pyramid. Jätteläckert! Jag satte motivet på en diecut jag skurit ut i min Cuttlebug. Sen har jag använt ett fint somrigt papper med peeloff-stickers i kanten.

Med detta vill jag önska Martina, mina DT-kompisar och alla andra en skön midsommar.



Materialet är förstås från Marmils Webshop

söndag 9 juni 2013

Fuskat lite!

Ibland när jag gör 3D-motiv så använder jag inte alla lager utan lämnar ett som är ganska komplett. Det kan jag sen använda på ett annat alster. Så har jag gjort här. Jag tyckte det kunde vara kul att göra ett landskap runt killen i bilen, så jag använde lite spillpapper till det.


Materialet är förstås från Marmils Webshop

lördag 1 juni 2013

Äntligen sommar!!!

Otroligt nog har det redan hunnit bli sommar - både enligt almanackan OCH - helt otroligt - även bokstavligen!!! Det är bara att hoppas att det fortsätter som det börjat - fast idag har ett rejält åskväder snurrat omkring oss o värmen har verkligen varit i topp. Men mer än dunder blev det inte o i skrivande stund är det ett alldeles speciellt ljus utanför fönstret - jag kan också se en dubbel regnbåge på andra sidan Klarälven o vad jag förstår har inte vädret varit så snällt överallt - översvämning i Göteborg o fler tornados i Oklahoma - vi är lyckligt lottade här i vårt hörn av klotet - det är många otrevliga väderfenomen vi slipper oroa oss för...

Här nedan kommer två bilder tagna idag - båda blomsorterna har fått mer livsglädje av solen som nu når dem - den ena sorten är inte så önskad medan den andra gärna får breda ut sig mycket mer - lustigt också att de tillsammans har de svenska färgerna - lilla blåaste ormögat o stora gula soliga maskrosen - de får illustrera livets oväntade kontraster i all sin enkelhet när det snart är nationaldag.

Vill också påminna om "Sverigepaketet" som är så aktuellt det kan bli vid den här tiden o ta er också en titt på de övriga erbjudandena i shopen - du kommer inte att bli besviken vilket kit du än väljer - det törs jag lova! Jag vill också passa på att säga att det under maj månad var 2 år sedan den här bloggen startade - vart tog den tiden vägen? Jag tackar mina fantastiska DT-tjejer som har jobbat hårt o troget skapat massor av fina alster som jag hoppas ni tyckt om lika mycket som jag o blivit inspirerade i ert eget skapande. Jag är också väldigt glad över er som troget följer oss - stort tack till er! Vi fortsätter att lägga in nya kuliga/fina/söta ting även under sommaren - numera har vi som ni redan vet inget schema utan det blir när det blir så fortsätt att kika in. Shopen har öppet hela sommaren - både den på nätet o den här i huset - har du vägarna förbi Karlstad i sommar hoppas jag du tar dig tid att komma o besöka oss - bara ring före! Alla är varmt välkomna - o glöm inte att här finns så mycket mer än på nätet.

Ha en skön söndag allihop!




Marmils Webshop