lördag 27 juli 2013

Litet dragspelsalbum

Jag har gjort ett litet dragspelsalbum genom att vika ihop ett designark. Sen är det bara att dekorera med det man har. Jag använde blommor, band, lite bling och söta kattstickers.






Materialet finns förstås i Marmils Webshop. Glöm inte bort sommartävlingen i inlägget under detta.

tisdag 23 juli 2013

Sugen på lite hjärngympa i sommarvärmen? Var då med i vår tävling!


Så här mitt i denna härliga efterlängtade sommar tänkte jag bjuda på en liten tävling. Allt om hur det hela går till o vad du kan vinna står att läsa på hemsidan www.marmils.se. Du kan svara hur många gånger du vill tom kl 00.00 den 4/8 (dvs natten till måndagen). Svaren skickar ni till lergumman@hotmail.com.

Här kommer frågorna:

1. Vilket år startade MarMilS? A) 2006 B) 1997 C) 2000 2. Vilken månad kom bloggen igång? A) Januari B) April C) September 3. Vilket av märkena i mitt sortiment är mest känd för annat än scrapbookingprodukter? A) Prima B) ZVA C) LA 4. Vilket vilt djur finns inte som brad i MarMilS webshop? A) Räv B) Älg C) Björn 5. Vilket alias använder jag här i bloggen o scrapforum? A) Lergumman B) Pappersdamen C) Pappersladyn


Svaren finns på hemsidan, i shopen o här på bloggen. Hoppas ni tycker det är en kul liten tävling o vill vara med - jag lovar att priserna är värda ditt deltagande. Som ni redan vet brinner jag för kit o det är också kit som du kan vinna - samtliga fullmatade med gott o blandat ur sortimentet. 6 priser söker 6 vinnare - läs mer på hemsidan!



Lägger till några somriga stickers som inspiration :-) - lycka till!!! / Martina

Marmils Webshop

måndag 1 juli 2013

Lite mer "fusk"!

Jag har gjort ännu ett "fusk"-kort! Denna gång hade jag sparat ett par hundmotiv från Dufex 3D-motiv. Så söta är de! Jag hade ett gulligt hundpapper med tassmotiv som passade perfekt till motiven. Sen tryckte jag ut en label med Cuttlebugen som jag satte hundarna på. Dekorerade med ett fint blinghjärta från ZVA (finns i butiken) och en stor blomma.



Materialet finns som vanligt Marmils Webshop