tisdag 31 december 2013

GOTT NYTT ÅR!

Då återstår en knapp timme kvar av 2013 och för vår del är det skönt att året tar slut - vi hoppas att 2014 blir ett bättre år... Vill önska er trogna läsare och mina DT-flickor att det nya året kommer med det ni önskar er, med hälsa, lycka o drömmar som går i uppfyllelse!

MarMilS fortsätter som nu och nu kan ni lägga order igen - jag har kommit över det värsta men är fortfarande lite seg så det kan ta några dagar innan ni hör från mig - något som förhoppningsvis inte sitter i alltför länge. Det blir också något erbjudande i januari så håll utkik!


Allt gott från mig till er!

Martina

Marmils Webshop

måndag 30 december 2013

Inför nyårsfirandet!

Imorgon är det nyårsafton, tänk vad fort tiden har gått. Hoppas att ni alla har haft ett bra år och får ett ännu bättre nästa år.
Jag har gjort en liten ask av en tom tejprulle, som jag tänkt att man ta med sig med nån present i, om man är bjuden på nån trevlig nyårsfest. Jag använde en restbit av ett fint julpapper runt rullen och fodrade inuti med ett tunnare papper i matchande färg. Jag gjorde ett lock av en bit pizzakartong och klädde det med fin Dufexkartong. Alltihop dekorerade jag med fina juldekos och glittriga julblommor.



Med detta önskar jag alla läsare, med Martina i spetsen, Ett Gott Nytt År!

Materialet hittar ni hos Marmils Webshop

måndag 23 december 2013

Julhälsning!

Här kommer en sista hälsning från mig innan jul. Några julkort förstås. Med detta vill jag hälsa Martina och alla läsare en riktigt God Jul.

På dessa kort har jag använt Dufex på några sätt. På det första kortet har jag skurit till en bit av ett A4-ark med otroligt vackert skimmer och motiv med julkulor. Jag har dekorerat med en självhäftande bård och grönt band samt en julkula av chipboard. Sen lite alfastickers.


Här har jag använt en Dufex sticker som motiv som jag satte fast på ett fint papper. Julmotivpapper från SEI, organzaband och en blomma samt utstansade bokstäver så var kortet klart.



Materialet förstås från Marmils Webshop

söndag 22 december 2013

Tack för i år alla kunder o besökare!!

Så går ett mycket udda år mot sitt slut o min enda o högsta önskan är att 2014 blir ett bättre år både när o fjärran... Det är vare sig rätt forum eller tillfälle att fördjupa sig i något allvarligt men jag säger så mycket som att jag inte känner igen världen längre - det är inte den sortens värld jag vill leva i.

Men nu till det som ska sägas i dessa dagar! Önskar er alla en riktigt härlig jul o ta hand om er!


Jag är fortfarande inte okay o efter att ha kollat almanackan ser jag att det inte är något idé att lova några före nyår - skulle det bli läge så skickar jag naturligtvis i vilket fall jag hör av mig att paketet är på gång. Det blir lite extra för tålamod o förståelse som jag sagt förut o det står fast. Det går bra att lägga order men vara medveten om förseningen. Det blir också något erbjudande i januari så kika in!

Tack för år än en gång - hoppas ni kommer åter 2014 - hjärtligt välkomna!

Martina




Marmils Webshop

tisdag 17 december 2013

Tyvärr ...

ville det sig inte med adventserbjudanden - större delen av söndagen tillbringades på akuten men som alltid - efter att ha frusit häcken av sig i 6 timmar - var jag tydligen frisk... alla värden var på topp. Så det var bara att kräla hem o sen dess har jag legat utslagen i sängen o benen som kokt spaghetti. Det betyder också att ni som lagt order och betalat - eller som ännu inte hunnit - har fritt val att ångra sig o få sina slantar tillbaka. Ni som blir kvar kommer att bli kompenserade med "Freebies"! Oavsett är jag ännu inte redo att åka med paketen eller plocka order... jåg hoppas ni har förståelse för detta och stannar eller kommer tillbaka :-)

Låter er veta när jag är någorlunda stadig för att köra!

Ha det gott, Martina

Marmils Webshop

måndag 16 december 2013

Några fler julkort - snabba och enkla!

Här kommer några snabba julkort som jag gjort av spillbitar. Såna har vi nog alla liggandes. Jag har också använt en del julstickers. Peel off-stickers är också rätt behändigt att använda och blir snyggt som en kant. På det andra kortet har jag använt rester av såna bårder, alltså det som ligger emellan bårderna. Julkort behöver inte vara svårare än så.





Materialet finns förstås hos Marmils Webshop

onsdag 11 december 2013

Ännu ett julkort!

Här kommer ännu ett julkort från mig. Än finns det tid att göra julkort, de behöver inte skickas förrän den 16:e. Detta är med ett fint gammaldags papper och självhäftande bård samt en utstansad nedanför och några fina dekorationer. Sen självhäftande fina bokstäver från Laura Ashley. Det behövs inte mer, tycker jag, om man har fint papper.



Materialet är förstås från Marmils Webshop

lördag 7 december 2013

2:a Advent Erbjudande

Fortfarande är det tid kvar att utnyttja erbjudande nr 1 men eftersom klockan passerat 18.00 är det dags att avslöja erbjudande nummer 2. För att hinna gå igenom så många artiklar som möjligt har jag den här gången valt att koncentrerera mig på pynt, paljetter, flower soft pulver, glamour dust, flower soft, miniglaspärlor, brads o eyelets, alla pynt av plast/filt/mossgummi/epoxy o bling-bling. För att det inte ska bli för rörigt tänkte jag helt enkelt att för varje 50-lapp (före rabatten) får du välja 1 förpackning gratis av ovanstående så kollar vi tillsammans att vi är överens. Självklart är det du får välja inom julshopen enbart. Verkar det krångligt får ni säga till!

Jag fortsätter med Dufexen men annars är allt inne - en del saker har jag också flyttat till julshopen under tiden den finns så passa på! Fortsatt trevlig lördagkväll o ha en trevlig dag imorgon - kanske blir det någont besök på en julmarknad eller lite julbordsätande?


Dessa bilder är inlagda här eftersom det "bara" får plats 4 bilder per vara i shopen så här är de som inte fick plats där...

Marmils Webshop

fredag 6 december 2013

Försenat 1:a Adventserbjudande!

Oj vad kvällen går, satt o lade in Dufex så att tiden sprang ifrån mig! Är inte klar med Dufexen så den kan vi inte ha... Idag kan du handla alla DV:s papper och chipboard får en sk "BOGOFF" vilket betyder "Buy one get one for free" - alltså får du två till priset av en. Hoppas det passar!

Välkommen med din order o hoppas ni förstår min vilja att kompensera o inte tycker det är orättvist... Alla erbjudanden är i regel orättvis någonstans på vägen...

Ha en bra lördag så ses vi lördag kväll igen - någon gång efter kl 18 lägger jag ut söndagens erbjudande.


Marmils Webshop

torsdag 5 december 2013

Adventsextra...

Pga allt som hände försvann 1:a advent i dimman o det blev inget erbjudande. Det måste naturligtvis kompenseras! Kommande adventsöndagar blir det något extra erbjudande varje söndag som gäller i 24 timmar. För att ta igen den första missade söndagen kommer det den kommande helgen bli erbjudande både lördag o söndag så håll utkik. Vad det blir kan man läsa här i bloggen kvällen innan. Hoppas alla kunder varit nöjda med sina inköp och kanske varit vänliga nog att föra vetskapen om MarMilS existens vidare - tackar för detta i så fall!! Är du inte nöjd - hör av dig ska vi lösa problemet! Men - kika in imorgon kväll när lördagens erbjudande avslöjas!

Ha en bra slut på veckan o var försiktiga i stormen! Avslutar med en bild på amaryllisen - otroligt snabb den också! Första stängeln redan överblommad - den andra på god väg...



Marmils Webshop

måndag 2 december 2013

"Close Call"

När jag skrev senast visste jag inte att dagen efter skulle bli så dramatisk. Mamma hade tagit fel på dag o vägrade tro mig - fick ta hjälp av vår underbara granne igen. Sen gick det otäckt fort - samtidigt ringde telefonen o det var gammal kollega till mamma o vän till oss - så hon kom förbi, vi ringde 112, iväg till aktuten. De tog en massa prover o röntgade både här o där. Hon kördes upp till IVA o där fick jag lämna henne... det var inte roligt att komma hem. Stockars Bosco - har fick säkert flashbacks från förra gången. I alla fall kunde de konstatera att hon led av borrelia o det var skönt att höra för det förklarade ju allt det konstiga som varit innan - nu får hon en rejäl coctail av antibiotika o gör framsteg - i fredags flyttades hon till infektion o det är bra. De har bra personal o man får ha med sig både blommor o husdjur på besök :-) Så jag är inte alls säker på att ni fick några mail - om inte ber jag så mycket om ursäkt - men jag fick iväg paketen i alla fall så jag hoppas ni fått/får dem.

Det var det jag ville säga för att förklara varför jag inte verkar ha gjort ett dugg - o det har jag inte heller - inte i shopen i alla fall. Men det kommer! Bara några bilder på Dufex kvar nu.

Ha en fortsatt bra adventvecka!


Marmils Webshop

söndag 1 december 2013

Första advent!

Tänk att det redan är första advent! Otroligt vad tiden går snabbt. Här uppe i Norrland har vi fått lite snö, men den är ovanligt sen i år. Det blir så vackert med den vita snön mot ljusslingor o liknande man har ute.  Nu är det säkert full fart på julkortstillverkningen i alla scrapvänliga hem, så jag har knåpat ihop ett som inspiration. Jag hade en bit fint julpapper från SEI i gömmorna och hittade lite chipboardfigurer. Tagen hade söta granar på sig och jag stansade ut God Jul från glittrig kartong och limmade dit och sen satte jag fast den med en söt granbrad. Sen hade jag ett gäng pepparkakschipboard som jag tyckte passade i dessa baktider. Lite peeloff bårder och en julblomma och kortet var klart.



Materialet hittar du i Marmils Webshop