söndag 27 april 2014

Törs man skriva att våren är här?

Otroligt att det vackra vädret hållit i sig - får se på Valborg - brukar ju vara blandad kompott. Idag är det gäst DT:n Gurras alster som visas. Hon kommer att bidra med bilder då o då. Ni får lite påsk i efterskott eftersom de fina färgerna passar hela våren tycker jag. Vidare kommer ett par geishabilder - det har vi aldrig haft förut vad jag kan minnas... Dessa bilder har Dufex som gemensam nämnare. Jag har också gått igenom shopen igen o reviderat en del priser o erbjudanden så att det blir ännu billigare för er - välkomna!! En skön vecka önskar jag er med soligt Valborgsfirande.


Marmils Webshop

onsdag 16 april 2014

Då har vi haft jul till påska o julshopen tar nu en paus... Tänkte passa på o önska er alla en riktigt fin o solig påskhelg - kanske blir det tid över till att besöka shopen o fynda lite? Nu ännu lägre pris på fler produkter!


Marmils Webshop

måndag 7 april 2014

Känner du inte igen dig?

Förstår det - inte heller jag är så förtjust i denna ändring. Den har dock tvingats fram - förhoppningsvis tillfälligt! eftersom jag märkte att bloggen helt enkelt inte fungerade på min surfplatta o då kan det vara så att flera av er inte kunnat se den på era plattor heller. Verkar som att bakgrunden var problemet o därför ändrade jag den. Mycket med plattan tycker jag - har inte fått in tänket o i viss mån terminologin heller.... Så govänner - kära kunder - hoppas ni inte slutar besöka oss för den sakens skull! Är nu klar med Dufexen, bokmärkena, 3D böckerna o lite omflyttningar i varugrupper. Nu ska 30x30 papper i första hand - många har aldrig legat ute - en del har tillhörande chipboard, stickers eller annat - ska försöka komma ihåg att skriva det.

Påsken är i antågande men jag tror att det är lite sent att lägga in påskpynt - istället gör jag ett vårkit där jag lägger i blandade påskprodukter för kommande påskhelger. Även produkter till övriga tilldragelser som kan ske så här års finns med - Mors Dag, Konfirmation, Bröllop o så förstås vårpyssel i trädgården. Som alla våra kit är även detta fyllt med massor av produkter o du får ett utmärkt tillfälle att prova på, se samt känna på de olika sakerna i verkligheten allt till ett bra pris. Alla kiten är unika - du får som vanligt ha önskemål - skriv gärna dessa på den bekräftelse du får vid beställningen o skicka till mig. Jag håller på att ordna en ruta där ni kan skriva dessa ting men har den inte klar ännu.


Julshopen finns kvar till påska :-) - dvs den 16 april är sista dagen att fynda! Gör ett klipp o satsa på årets vårkit! Finns nu i shopen art.nr 2324.

Marmils Webshop