måndag 22 september 2014

Inne på sista septemberveckan - passa på att utnyttja månadens erbjudanden!!

Snart ä det oktober o hösten är här på riktigt. Gårdagens storm härjade hår i vissa delar av landet, inte alls bra. Stackars alla som drabbas. Lider med dem. Här blåste det hårt o regnade småspik - det verkar aldrig vara vanliga regnskurar längre... eller lite lätt vind. Allt blir hårdare här i världen. O vi kan bara titta på - även om vi gör vad vi kan för egen del. Men jag hoppas ändå på lite mer höstfärger innan alla löv faller av o det blir frost... Därför behöver man något man kan göra för att man tycker det är roligt, slappna av, glömma tiden för en stund o PYSSLA! Så passa på o fyll på dina förråd av tejp, Glue Dots, verktyg, alfabet mm inför vintern! I oktober kommer nytt erbjudande. Beställer du nu kan du vänta o nyttja båda om det passar. Kan det vara något? Tiden går fort o snart är det över för man del, då är MarMilS ett minne blott. Det blir en konstig känsla. Men ändå inte eftersom väldigt mycket saker finns kvar. Så har någon idéer o förslag på hur jag kan minska gömmorna är de välkomna! Finns det pysselgrupper där ni kan göra gemensam sak o handla till gruppen tex kan vi få till något som passar osv. Ni kan samla ett gäng o komma hit o gå runt så länge ni vill o kolla om något passar, ring före bara så ordnar jag fika. En sak som behöver sägas är att min hälsostatus varit dålig hela sommaren så jag har svårt att få ihop o iväg order som kommer in - jag har hittills haft fantastiska kunder som förstått läget o väntat men det finns givetvis tillfällen när detta inte är möjligt. Så jag vill tala om hur det ligger till. Lämnar er med ett vargkort av Gurra i dessa "vargtider".... Vargarna är Dufex 3D.


Återkommer snart med Oktober-erbjudande o några få nyheter främst för de små.

Marmils Webshop

lördag 6 september 2014

Erbjudandet i september nu ännu bättre!

Sådär - nu har jag rått igenom allt i den aktuella gruppen o justerat priserna till det bättre, lagt dit allt som hör dit så att du ser allt direkt, lagt in fler varor - de flesta av dessa finns det bara en eller två av därför har de inte legat inne tidigare - fler kommer i dagarna bla en stickermaker. Jag har också lagt till Adhesives till månadens erbjudande så fyll på i förråden inför höstens pyssel! Passa på att titta runt också - tänk på att det är sista året jag kör så tillfällena återkommer inte. Vid årsskiftet är det slut.... :( Nu ligger även julshopen o juldufexen framme igen i kommer så att göra tiden ut. Halva priset i julshopen o 30% på juldufex. Göm inte att du alltid kan fylla på en liggande beställning! Du kan också ställa frågor o fräga efter saker du söker du inte ser i shopen - här finns mycket mer i gömmorna. Stämpelbilderna ni kanske såg var ett sådant exempel - de låg ute för en kunds räkning o är nu delvis sålda. Även du kan göra detta! Var någon intresserad av de bilderna hör av er! Där fanns även använda stämplar som jag ville sälja - så är du sugen på det har du denna möjlighet o fynda riktigt ordentligt :)! Annars kommer jag förmodligen lägga ut dessa ting på FB under våren när jag inte längre är officiell butiksägare.

Åter till puncharna. Jag har lagt ut bilderna på möjliga kombinationer mellan puncharna, jag gillar ju sånt.... det är nu lättare att se vilka kombos man kan göra o fler finns säkert. Är du sugen på det vill jag tala om att det i regel finns fler stora punchar än små dvs antalet kombos är begränsat så slå till - du kan ju fylla på sen. Många stora punchar finns bara i ett ex kvar.

Det var nog allt jag kommer på nu som är bra att veta... välkommen!! Ute skiner solen o hösten är här, träden börjar få färg o snart drar vi oss in o bonar o pysslar, inte minst kan det vara bra att börja med julkorten. Så passa på! O du - tycker du att något är alldeles för dyrt jämfört med andra ställen säg till! Försöker hålla det uppdaterat men ibland missar jag.


Lämnar er med ett kort gjort av vår vän Gurra - av Dufex förstås :). Ha det gott alla!!



Marmils Webshop