onsdag 31 december 2014

Gott Nytt År!

Idag är det nyårsafton! Inte klokt vad snabbt detta året har gått. Jag hoppas att alla haft ett bra år, och att nästa blir ännu bättre.
Jag har knåpat ihop ett nyårskort som en hälsning till min rara DT-mamma och alla läsare av bloggen. Materialet till kortet finns förstås i shopen, så glöm inte ett besök där. Det finns alltid fina erbjudanden.


Till Er alla från oss alla: ETT GOTT NYTT ÅR!


Marmils Webshop

söndag 21 december 2014

God Jul med erbjudande!

Idag är det den tredje advent o julen står bokstavligen för dörren. Därför vill jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul o Ett Gott Nytt År! Jag hoppas vi ses 2015 o önskar gamla o nya kunder varmt välkommen! MarMilS firar 15-årsjubileum 2015 o det kommer vi givetvis att fira ordentligt! Jag o min trogna DT/inspiratör Pippin o vår nya inspiratör K8 kommer att bjuda på kul idéer o fina erbjudanden hela året! Jag vill också passa på att än en gång hälsa K8 Kate välkommen o önska både Pippin o K8 en fantastisk julhelg!! Stort tack för i år - ser fram emot nästa år med spänning! Jag tjuvstartar jubileumsfirandet med ett litet julerbjudande som gäller tom julafton. Nellie Snellens Pointsettia samt Christmas Tree 2 nu endast 100:- (120:-) resp 80:- (95:-), så länge lagret räcker! Det blir en jul nästa år också så passa på att inhandla dessa fina dies nu! Jag bjuder också på ett ännu bättre pris på de läckra Wink of Stella pennorna de här dagarna - nu kan du köpa 2 st för endast 110:- (en för 60:- normalpris 67:-). Vår julshop har 55% fram till nyår så du kan fynda ordentligt! Besök gärna den nya Facebooksidan för senaste nytt - https://www.facebook.com/marmilshobby.


Martina

Marmils Webshop

måndag 15 december 2014

Ny Inspiratör här....

Tänk vad ett möte kan leda till!! 
Var med i utlottningen på Marmils Facebook sida!! 
Det var ett par scrapbooking kit och vann inte men en av vinnarna hörde inte av sig och det blev en ny dragning och då stod det mitt namn som vinnare!!!
 Jippi.... Så fick jag hem mitt paket som var fyllt med godsaker. 
Det hela slutade med att jag nu är en ny inspiratör för Marmils!! 
Här ser ni paketet jag fick och detta är det första jag gjorde av det jag fick!


Ska bli jätte spännande att få vara en del av Marmils lilla gäng!!
Det finns fler bilder på min blogg (på eng)
Där kan ni se lite av vad jag gjort förut och vem jag är!

Lämna gärna ett spår när ni vart här...
 Nu när dagen med stort G närmar sig så hoppas jag ni alla inte stressar för mycket,
 utan att ni tar er tid att njuta och passar på att mysa med familjen!!

Kramiz till er alla och var rädda om er...
Kate (K8)

Här är länken till Marmils Webshop där ni hittar allt pyssel!!

Snart jul!

Pippin här och jag har gjort lite julkort som inspiration och visa lite nytt som finns hos MarMils.
Det har ju precis varit tredje advent och hög tid att börja skicka julkorten. Jag har gjort några med Dufex-motiv och som vanligt är det supersvårt att visa hur fina de är i verkligheten. De har ju ett fint folieskimmer som är omöjligt att fånga med kameran.
Jag har också fått prova en jättekul nyhet, pennor från Wink of Stella. Ni som har vattenpennor kommer att känna igen er direkt. Tekniken är som en vattenpenna, men med färg i behållaren och ett fantastiskt fint glitter och skimmer. Även det svårt att fånga med kameran. Men ni får tro mig, det är verkligen fantastiskt. Jag har provat den på olika material, funkar superbra på papper förstås, jag använde den på pappersblomman längst ner och den rosa kanten på bakgrundspappret, men jag testade också på en tygblomma (blomman längst upp) och det funkade perfekt och sen testade jag att färga in en metallbrad som jag ville få i rätt färg. Det tar en liten stund att torka med resultatet var perfekt. Jag lade på två lager. Jag testade också att måla med den på en jultextstämpel och sen stämpla och det funkade också.
Så passa på att beställa Wink of Stella-pennor, det är specialpris om du köper två i shopen. Klicka här för att komma till shopen. Det är det sista kortet som jag använt pennan på.





Här är en länk till shopen, bara klicka på Marmils Webshop.

torsdag 11 december 2014

Lite nyheter så här på sluttampen av året!

Snart är 2014 slut o vi går in i 2015. Det blir ännu ett år med MarMilS trots allt - o dessutom är det dags för 15-årsjubileum! Det får man ju bara inte missa eller hur? Det kommer att bli en del som händer, som vanligt kommer ni att få inspiration - både här o på den nya Facebooksidan - https://www.facebook.com/marmilshobby - det blir tävlingar o utmaningar mm. Jag hoppas ni tittar in med jämna mellanrum så att ni inte går miste om något! DT Pippin är kvar tillsammans med mig men snart kommer ni att få träffa en ny inspiratör här på MarMilS! Jag är glad att hon vill vara en del av vårt lilla team :)! Välkommen Kate Leroche! Jag vet att Kate redan har något på gång o ser fram emot detta!! Vi kommer alla att hålla till både här o på FB som sagt för att göra saker o ting enklare o förhoppningsvis mer lättillgängliga. Inga affärer kommer dock att göras på FB utan vi håller oss kvar i shopen. Det jag kommer att presentera på FB är dock nyheter o annat av intresse. Idag har jag några av nyheterna som kommit att visa er. Vi har nu fått hem Wink of Stella Brush Pens i alla färger. Ingen rabatt på nyheterna men erbjudande på pennorna - 2 för 120:-. Notera att "clear" är slut i lager hos leverantören o kommer inte att komma hem mer före jul o nyår utan tidigast under januari månad. Det blir alltså först till kvarn! Pennorna är transparenta o har ett läckert skimmer. Man kan använda dem tillsammans med Promarker o vad jag förstår är de ungefär som Copics - att lägga på skuggor o lite effekt, båda har en borste men Stella har skimret. De går även alldeles utmärkt att skriva med, de är alltså inte begränsade till stämplar. Vidare har jag fått in washitape bla ett med julmotiv från Mandy´s, snöflingecharms 6 olika varianter, flera olika band, Enamel Dots o Shapes i flera färger samt Nellie Snellens julgran o julstjärna. Det finns också en hel del nytt smått o gott som jag brukar ha, stickers, figurer av blandade material, bling, 3D ark med julmotiv mm. Det finns även annat du kan göra än kort - tex enkla ljuslyktor eller piffa upp några ljus med hjälp av produkter du finner här, glasfrost olika sorter, vaxpennor osv. Lägger in i shopen allteftersom, precis som vanligt :)! Är du sugen på något du inte hittar hör du av dig så ordnar vi det! Mer info hittar du i shopens index. Nedan några bilder!


Välkommen med era order o jag önskar er en fortsatt fin vecka!

Marmils Webshop