fredag 30 januari 2015

Blandade ting

Då kommer de utlovade bilderna! Det här är sådant som kanske inte förknippas med scrapbooking men många av oss sysslar ju med fler saker så kanske det passar ändå Smiley smile. Nedan följer ett urval av mina många decoupagepapper, taveldukar, medier o färger samt saker man kan dekorera. Det finns också tex hjärtformade fat av keramik, små hjärtan man kan göra magneter av mm. Styrolithjärtan finns också några stycken kvar. Brickan är en del i ett set om 6 st, har 2 st hela set kvar. Självklart kan man köpa brickorna var för sig. För priser o övrig info - hör av dig! Behöver du penslar har vi det också! Liksom penseltvätt - viktigare än man tror om man vill behålla sina penslar fräscha länge! Välkommen!



Marmils Webshop

onsdag 28 januari 2015

Alla Hjärtans Dag!

Snart är det dags för årets första speciella dag - nämligen Alla Hjärtans Dag - som blir allt mer uppmärksammad för varje år. Visst är det trevligt att man tänker lite extra på sin kärlek o visar uppskattning - helst varje dag men åtminstone på den här dagen! Här på MarMilS finns det en hel del saker man kan använda för att tillverka något trevligt, ett kort, en tavla, en ram, något litet till skrivbordet osv osv.... Jag har samlat lite ting, fotat o hoppas ni får lite inspiration! Som alltid finns det mer än man ser på bilden o i shopen... om du söker något särskilt eller vill ha tips o råd - välkommen att höra av dig! Förutom sakerna på bilderna finns ju stansar, naturpapper, fler bokmärken o stickers, 3D motiv, papper, små ting att klä med papper o/el måla o dekorera på olika sätt - tex hållare till vinflaskor, pennburkar, träburkar, brickor, mappar du kan klä fint - både med snoddar o bara vanliga enkla "pärmar", canvas i olika storlekar för att nämna några. Du kan alltid piffa till något du redan har hemma! Decoupagepapper finns det gott om med massor av motiv - tyvärr omöjligt att visa bilder på dem... de är för många. Men blommor o kärleksmotiv finns bland dem :)! Jag har också akrylfärger o penslar om du vill måla, liksom medier om du vill måla på olika material o kanske krackelera mm. Ljus kan du också piffa till... mycket info på en gång men den är återkommande... här finns helt enkelt en massa saker! Ett par bilder på saker att dekorera kommer! Ha det gott alla i vintervädret!



Marmils Webshop

torsdag 15 januari 2015

Mitten av Januari redan...


Nu springer verkligen dagarna förbi, tyckte precis att man rustade för julen!!
Skönt att dagarna har blivit lite längre och ljusare, blir lite piggare själv då.
Skönt att det är vardag igen för man blir alldeles dagvill på detta!!

På detta kortet har jag använt mig av en digis från Ching-Chou Kuik 
som heter Wicked Musing och färglagt med Faber Castell Polychromos.
Det mesta på kortet kommer ifrån Marmils Webshop, men några saker är mina egna.

Det kommer att hända lite saker framöver så håll ögonen öppna så ni inte missar något!!
Ha en underbar dag och försök att undvika halkan där ute!

Kramiz Kate (K8)

söndag 11 januari 2015

Januari - en kall vintermånad

Pippin här med några kort jag gjort. De blev blå, eftersom det är tänkt till folk som fyller år nu under den kalla årstiden. Januari brukar ju vara en av de allra kallaste, här i Lappland där jag bor är det inte ovanligt med - 30 grader och till och med kallare än så.
Här kan du se mina kort, ett med Dufexmotiv med en söt snögubbe och en med en stor blomma i många lager. Det blir väldigt snyggt tycker jag. Jag stansade också hörnen med en fin hörnstans som finns i shopen. Man kan också stansa ut bårder med den. Snyggt blir det.




Ta en titt i shopen Marmils Webshop tills vi ses nästa gång.