fredag 31 juli 2015

Kontaktlöst!

Hej alla trogna läsare av bloggen! Nu är det dags för lev.bytet. From 1/8 o ca 12 dagar framåt kan ni endast nå oss via mobilen. 0706-622341 är mitt nummer. Där kan man ju faktiskt prata också - man nästan glömmer med allt messande - som jag är så dålig på! Har kvar gamla mobilen o det tar en evighet... Så ring gärna om så bara för att ni har lust!!

Återkommer så fort det nya är installerat o fungerar o allt återgår till det vanliga. Ni kan passa på att kika i shopen de här dagarna - jag har så sakta börjat min utförsäljning o det finns en massa erbjudandet i olika färger :)) var bara tvungen.... hoppas ingen tar illa upp.

Ha det gott alla - hoppas solen o värmen behagar komma tillbaka...

Martina

Marmils Webshop

torsdag 30 juli 2015

Några kort

Det är väldigt vad tiden går snabbt, snart är sommaren slut. Om man nu kan kalla det för sommar. Här uppe i Lappland har det i alla fall varit ovanligt kallt och regnigt, allt är cirka en månad försenat. Har inte ens kunnat plocka några jordgubbar än. Men vi har varit på en liten semester i södra Sverige, så då fick vi i alla fall lite färska jordgubbar, så gott.

Här kommer några kort jag gjort med de fina Dufexmotiven. Passar någon musikintresserad. Men kolla butiken, där finns massor av andra teman, alla lika fina.



Ha det så bra, så återkommer jag så småningom med nya alster.

Ta gärna en titt i Marmils Webshop

Vi är utan fast tele o data ett tag pga leverantörsbyte!!!

Ni når oss således inte via FB, mail eller andra vanliga vägar utan får ta till mobilen, den av mig hatade.... 0706-622341
Tack för er förståelse!


Marmils Webshop