onsdag 25 november 2015

Julkort!

Är ni igång med julkorten? Jag är det i alla fall och kommer att visa några här nedan gjorda med fina produkter från Marmils shop.

Det första är ett Dufexmotiv i 3D. Man bygger upp lager för lager och får ett fantastiskt vackert resultat. Jag har dekorerat med lite blommor och har också stansat i hörnen på motivpappret.
Det andra kortet har också en snögubbe som motiv men där har jag använt ett par papper för att göra ett landskap. Bland annat ett naturpapper i vitt som jag rivit för att det ska likna snö. Jag har klippt grön filt som granar och hade en färdig liten snögubbe i filt som jag limmat dit. De söta renarna och tomten på himlen är faktiskt silverpaljetter, precis som stjärnorna.



Materialet förstås från Marmils Webshop

torsdag 5 november 2015

Några höstiga kort!

Många av er har säkert sett att MarMils stänger webbutiken den sista december och säljer ut kvarvarande lager till bra priser. Så passa på nu, snart är det för sent. Länk finns längs ner i inlägget.

Jag har gjort några höstiga kort, ett som gillar en snickeri intresserad man och ett lite kvinnligare kort med Dufexmotiv. Passa på att köpa Dufexmotiv nu, de finns inte någon annan stans än hos MarMils.




Materialet finns som vanligt hos Marmils Webshop