tisdag 31 januari 2012

Post-it block med pennhållare

Idag visar jag ett post-it block med en praktisk pennhållare. Jag har gjort två stycken i olika färger.
Båda blocken är dekorerade med härliga blommor. Blommorna har fina blingstenar i mitten.




Här ser man blocket från sidan.



Här ser man den smarta pennhållaren.


Allt material finns hos Marmils Webshop

måndag 23 januari 2012

Sist ut...

... för denna gång är både en ask och ett matchande kort som jag gjorde med de underbart vackra papprena från L.A. Papper och blommor från Marmils Webshop förstås! ;)
Locket, samt det bruna på kortet har jag målat med färg, har klätt asken med det underbara pappret från Laura A. där det bruna på det mönstrade pappret är lite flockat... Har byggt upp en blomma på kort och ask med 3 olika sorters blommor som kompletterar varandra bra i färg och storlek.
Återigen ett kort (och ask?!) med plats för en hälsning, kanske lite kompletterande halvpärlor därefter?

Grönt är skönt...


Här kommer nästa kort, ett lätt, smidigt, men ändå fint kort att slänga ihop med lite material om man vill... Allt material kommer förstås från Marmils Webshop!
Har här använt mig av en mörkgrön CS som jag fäst ett ljusare grönt mönstrat papper över. Tvärs över allt har jag fäst ett ljusgrönt mönstrat organzaband som sitter fast på en bit av den mörkgröna CS:n. En bladgirlang letar sig upp längs kortet och där har jag fäst fast några glittrande blommor...
På kortet finns gott om plats att skriva ett Grattis, Tack, eller vad det nu ska vara för hälsning! :) Smidigt att kunna "förarbeta" några såna här kort har de liggandes till rätt tidpunkt infaller! ;)

Sommar och sol?!

Här kommer denna veckas första inlägg av mig! Jag är lite trött på vintern som inte blir någon direkt vinter (här jag bor iaf) så därför valde jag att göra ett kort i lite "gladare" färger, ett litet sommarkort, eller "längtan-till-sommar-och-sol"-kort... Allt material från Marmils Webshop förstås! :)
Gul cardstock som jag chalkat kanterna på, använt ett härligt "somrigt" papper som bakgrundspapper - har rivit kanterna lite på det runt om. Som en avdelare har jag använt baksidan av det mönstrade pappret tillsammans med en bård av cardstocken. Solen är en knapp, och lägg märke till måsen (?) uppe i högra hörnet som är ute på spaning efter något ätbart?! ;)

söndag 22 januari 2012

Dags för lite lagerrensning igen!

Hej alla trogna besökare - god fortsättning på det nya året! Som ni vet är shopen full så för att få in lite andra saker med mer aktuella teman kör jag en lagerrensning på julsaker - även om alla är trötta på jul så är den snart här igen o nu kan du passa på att fylla på dina lager - 60% på allt som har med jul att göra! Passa på att köpa tex hela pappersset superbilligt!

Marmils Webshop

torsdag 19 januari 2012

Grattis kort

Då var det dags att visa upp ett grattiskort jag gjort i samma pappers serie från Crafty Bitz som papperspåsen jag visade i måndags.
Ett kort i riktig romantisk stil med en lite annorlunda vikning där framsidan är som en "pardörr". För att hålla dessa samman fäste jag ett organzaband ( med härliga röda swirlar) och med dessa kunna knyta en rosett.

Här ser ni hur det ser ut när man öppnat det.

Dessa härliga blommor passade perfekt på detta romantiska kort.

Ha det så gott // Annika

Marmils Webshop

tisdag 17 januari 2012

Papperspåse

Jag börjar min bloggvecka med att visa en altrad papperpåse.
Jag gillar verkligen påsar i den här bruna färgen. Den passade också perfekt färgmässigt till
det mönstrade romantiska papper från Crafty bitz.
För att bryta av lite använde jag ett knalligt rosa band och även ett hjärta i samma färg.

Den lilla vintage bilden ( från nätet) har jag satt på ett knalligt grönt prickigt papper för att även där fånga upp det prickiga rosa bandet och få helhet.

Jag hängde på en inchalkad liten tag där man kan skriva namn/ grattis eller vad man nu vill.

Ha det så gott // Annika

Marmils Webshop

söndag 15 januari 2012

Mera snö!

Avslutar min vecka med en LO och som jag skrev tidigare finns det många härliga blå vinterpapper i butiken, så gå in och kika. Det mönstrade pappret snöhimmel hittar du här.


Här en närbild på snöstjärnorna i mossgummi



Allt material hittar du som vanligt hos Marmils Webshop

Snö!

I butiken finns så många härliga vinterpapper. Jag hade tänkt att fota lite snöbilder men snön lyser med sin frånvaro så det fick bli några gamla foton. Det mönstrade pappret hittar du här.
Texten kommer från ett annat papper i samma serie, tyckte den var som gjord för min LO. (Färgerna blev lite konstiga. Det är samma mönsterpapper upptill som nedtill på LO.


Marmils Webshop

torsdag 12 januari 2012

Ask och kort

I dag har jag tänkt att visa ett kort och en matchande ask.



Det storprickiga pappret kommer från DV Abstract serien. Papper i härligt bruna färger.


Här har jag satt en stor brads i mitten på blomman. Själva blomman har jag vikt av papper.



Här en närbild på asken. Detta papper är rätt tunnt så man kan använda det till att klä asken. Själva asken får man vika i ett hårdare papper.


En Petaloo Tiffanys Jewels Gold finns i mitten på blomman.


Materialet finns hos Marmils Webshop

En liten present

Ibland kan det vara kul att ha något med sig när man skall bort, men man vet inte riktigt vad. Här har jag klätt en tändsticksask och lagt den i en påse tillsammans med 3 värmeljus. (Värmeljus och tändstickor brukar alltid gå åt.) Vek ett vitt papper som jag förslöt (häftade ihop) påsen med, tyvärr gjorde jag det innan jag fotade. Jag har satt en bit "guldkartong" upptill på förslutningen. Den kartongen använde jag även till att klippa ett hjärta av och satte på tändsticksasken. Sedan lite blommor och band. (texten har jag skrivit ut från datorn)





Materialet finns hos Marmils Webshop
med undantag för tändsticksask och ljus.

onsdag 11 januari 2012

Ett kort

Kortet jag har gjort i dag ser kanske inte "juligt" ut men mönsterpappret är egentligen ett julpapper. Jag fastnade för färgerna som jag tycker är så härligt milda. Sedan fick det bli en blomma som dekoration och det finns många olika blommor att välja bland i butiken. Till sist ett band i kanten på kortet.



Jag har valt ett av alla fina gems och satt det i mitten på blomman.



Marmils Webshop

tisdag 10 januari 2012

En stjärnask

Tiden går så fort och julen är redan förbi och det har blivit nytt år. Jag brukar vara rätt less på det "juliga" såhär års så i dag tänker jag visa något helt annat....... en stjärnask. Det finns många fina papper i butiken med mönster på båda sidor. Jag kan tycka att det då är kul att göra något där man kan se papprets båda sidor och det gör man här.



Marmils Webshop

söndag 8 januari 2012

Ännu ett vinterkort och några askar!

Jag har gjort ännu ett vinterkort men i lite annorlunda färger. Jag hade lite material med rosa/lila och tillsammans med det jättefina Dufex-kartongen med granar så blev det ett kort. Det ser väldigt rosa ut på bilden men i verkligheten är det mer åt det lila hållet.

Jag gör ofta askar av spillpapperbitar. De är perfekta om man ska ge bort nåt litet, typ ett smycke. Här har jag gjort en "kill-ask" och en "tjej-ask". Killasken har ett läckert döskallepapper och en döskallebrad, användbart inte bara när det är halloween. Tjejasken har ett Dufexmotiv i silver som jag färglagt delvis och sen limmat på mossgummihjärta och lite fina paljetter och bling. Runt kanten har jag satt en fin bård från Laura Ashley.



Marmils Webshop

fredag 6 januari 2012

Blå kort!

Jag fortsätter idag med några kyligt blå kort i kalla janauari. Det brukar ofta vara en av de kallaste månaderna.
Mitt första kort har papper från Laura Ashley och en stor blomma i mitten med dekorationer uppepå. Sen har jag delat upp en stor blingswirl i småbitar och satt fast runt blomman tillsammans med några fina paljetter.

På nästa kort utgick jag från en färdig kortstomme med embossat mönster. Jag stämplade runt kanten med text och snöflingestämplar och satte glitterlim längs det embossade mönstret. Sen en fin dekoration i mitten.



Allt materialet finns förstås hos Marmils Webshop

onsdag 4 januari 2012

En jul-layout!

Även om julen är över och det har blivit nytt år, så vill man ju göra minnen av korten man tog vid jul. Här har jag gjort en layout när vår lilla hund Cindy öppnar paket på julafton. Hon hade redan flera dagar innan kollat in vad som låg under julgranen och visste vilka paket som var hennes.
Jag använde spillpapper från de fina julpappren från SEI som låg i mitt DT-paket för december. Sen en hel del juldekorationer och lite text.


Marmils Webshop

måndag 2 januari 2012

Ett nytt år med nya alster!

Jag (Pippin) ska denna första vecka på 2012 visa några alster jag gjort med det fina materialet som finns hos MarMils.
Först visar jag ett kort som kanske ser lite juligt ut, men jag har tänkt på alla julgransplundringar och andra kalas nu i början av januari, så jag gjorde ett inbjudningskort med det söta Smirk-pappret.



Marmils Webshop

söndag 1 januari 2012

Ett nytt pysselår

Hej på er!

Så är vi inne på ett nytt år. Hoppas att ni fyller det med pyssel. Jag har börjat mitt pysslande redan idag med ett nyårskort. Basen till kortet har jag stansat ut med Spellbinders i ett härligt kraftigt guldpapper. Sedan häftade jag fast ett notpapper i vellum. Kakservetter tycker jag mycket om som ni kanske har sett på mina alster tidigare. Till sist dekorerade jag med guldstickers, band och bling. Materialet hittar ni i
Marmils Webshop

Gott nytt pysselår!

/DT-Pysselfröken