onsdag 29 februari 2012

Kort med Dufex!

Här kommer nästa inlägg från mig. Den här gången har jag gjort ett par gulliga kort med supersöta Dufex-motiv i 3D. De är jättesmarta för det är förstansat så man slipper hålla på och klippa med sax. På arket fanns samma motiv som 3D-motiven även som en minibild och det har jag utnyttjat. Till det ena kortet gjorde jag en liten presentask med bilden uppepå och till stafflikortet har jag gjort en liten presenttag.
Observera det ursöta mönstrade pappret med tassavtryck och de gulliga bradsen i form av tassavtryck och hundben.



Kolla in materialet hos Marmils Webshop

måndag 27 februari 2012

Minialbum med Laura Ashley!

Hej igen! Nu är det min (Pippins) tur att blogga här hos MarMils. Jag har gjort ett minialbum med bara papper från Laura Ashleys underbara pappersserie Love Song. En del av pappren har sammetstryck, t ex pappren jag använt till fram och baksida. Finns till mycket bra pris i shopen, så kolla där. Jag har också använt brads, rubons, bokstäver, självhäftande textilband och 3D-stickers från samma serie. Det ger ett väldigt genomarbetat intryck. Det blir rätt många bilder, då jag tagit en bild på framsidan, en bild på baksidan och en per uppslag.
Här framsidan med papper med sammetstryck. Blomman har jag också stansat ut med Laura Ashley-papper. Kolla in den jättevackra braden i mitten av blomman i samma serie.

Här nästa uppslag med vänstersidan med samma papper som framsidan. Kanten är dekorerade med ett självhäftande textilband med samma mönster som pappret. Högersidan har ett blått papper med sammetstryck. Jag gjorde en liten ficka man kan stoppa ner en tag i.


Nästa uppslag har jag också sammetspappret på vänster sida. Där satte jag även en 3D-sticker och självhäftande bokstäver. På högersidan har jag ett lantligt rutigt papper i röd/rosa och vitt. Där har jag stämplat med Laura Ashleys clearstamps med en bårdstämpel. Jag har också använt bokstäverna här.


Nästa uppslag. Som ni märker har jag vikt pappren så jag får samma papper på både fram- och baksida. På vänstersidan har jag använt clearstampsen igen. Jättevackra blommotiv. På vänstersidan är det ett vackert blommigt papper i teal och blått. Här gjorde jag en snedficka där man kan stoppa nåt och dekorerade med bokstäverna igen.


Nästa uppslag. Här på vänstersidan har jag kombinerat det blå pappret med det rutiga. Pappren i serien passar ihop perfekt i färger. Högersidan har ett papper med ett underbart magnoliamönster. Jag gjorde här en remsa dekorerad med bokstäver som håller fast tagen. 


Femte uppslaget. På vänstersidan har jag gjort som en liten port man kan öppna och skriva nåt i. Kanten har självhäftande textilband som dekoration. Stängningen är ett par små bads med ett band man binder om. Högersidan har ett underbart sammetstryckt papper i beige och vinrött. Här har jag dekorerat med ett självhäftande textilband som tillhör serien samt bokstäver.


Sista uppslaget. Vänstersidan har det beige/vinröda sammetspappret igen. Där har jag också använt en 3D-sticker som hållare till tagen. Tagen är dekorerad med jättefina sammetsrubons tilhörande serien. 
Högersidan har ljusgult papper med sammetstryck av underbara vinröda blommor.


Till sist baksidan.



Materialet finns förstås att köpa hos Marmils Webshop

http://lauraashley.se

lördag 25 februari 2012

Ett ämne aktuellt året runt



är ju fotboll. Här på grön cardstock med vit insida som jag tyvärr inte har men det finns liknande från gcd som är dubbelsidiga. DC spelaren på utsidan är från ett ark med fotbollsmotiv som jag har ett fåtal av - motivet på insidan är Dufex. Gröna mattan bakom är mistad m olive, fotbollsbården är också Dufex. Blomman är plockad av originalblandningen o lövblandningen o sitter fast med en fotbollsbrad. Kommer i shopen men finns hemma liksom basketboll o volleyboll. I blomman finns också en rosett av organzaband från DV. Bakom spelaren på framsidan finns en bit rutat papper från Scenic Route som jag har behandlat kanten på samt mistat. Önskar alla en solig söndag o tack för den här gången!

Marmils Webshop

torsdag 23 februari 2012

Tråkiga nyheter

Jag måste tyvärr meddela er att vår duktiga DT Pysselfröken har lämnat oss för nya uppdrag. Jag tackar henne för alla fina o inspirerande inlägg och önskar henne ett varmt lycka till i hennes fortsatta färd uppåt :-)! Men - vi har ju fler medlemmar som jag är glad över att få ha i teamet o vi fortsätter att leverera sådant jag hoppas ni tycker om.

Marmils Webshop

Vårkänning


Idag har vi haft vårkänning så jag tänkte att det passar med ett kort i den andan. Papperet finns i shopen - gcd sommaräng - har använt baksidan utåt men insidan går att se i hörnen. Sedan har jag lagt på ett tårtpapper i silver (kommer snart i shopen) o byggt med blommor, några pärlor o en bröllops/fest topper från Dufex. Det kommer också att komma in mer Dufex i shopen snart - är lite efter med inläggningen då mamma hade oturen att halka o bryta lårbenshalsen o befinner sig alltså på sjukhuset så jag har lite mycket nu - håll ut bara, det kommer!!

Marmils Webshop

lördag 18 februari 2012

Asktemat fortsätter....




Laxåflickorna avslutar sin vecka med ännu en ask, denna i härliga vårpasteller. Nu är det bara att välja o vraka bland alla roliga o fina idéer som lagts in på sistone!


Marmils Webshop

torsdag 16 februari 2012

Flera askidéer




Se så fin en tom margarin ask kan bli! Perfekt att lägga i lite goda kakor när man ska fika hos någon, man kan lätt anpassa don efter person sas - ja, en bra idé helt enkelt.

Marmils Webshop

tisdag 14 februari 2012



Så var det dags för Laxåtjejerna igen. Det första inlägget är även det inspirerat av dagens datum - 14/2. Glad Alla Hjärtans dag på er alla!

Marmils Webshop

lördag 11 februari 2012

Kort till Alla hjärtans dag

Hej!
Jag visar ytterligare ett kort till Alla hjärtans dag.

Jag har använt Cardstock från sei, mönstrat papper och dufex.

Ha en fin lördag!
/Pysselfröken

fredag 10 februari 2012

Fredagsmys

Hej igen!
Nu är det fredag och dags för fredagsmys...dock blev innehållet i påsen i fjuttigaste laget. Skåpråttorna hade varit framme. Jag visar ett enkelt sätt att piffa till godispåsen. Jag har använt cardstock (som jag har stansat ut med Spellbinders), garn, tag och dufexhjärta.


ha en fin fredagskväll!
/Pysselfröken

torsdag 9 februari 2012

Dags för fortsatt lagerrensning!

Nu har jag hunnit lägga in såpass mycket att det är dags att fortsätta med lagerrensningen. En del produkter är till Alla Hjärtans Dag o vissa har jag inte många ex av så det gäller att skynda. Jag fortsätter att sätta in kontinuerligt o försöker att ta allt i den ordning det blir aktuellt - vårsaker, påsk, konfirmation osv samt mer bröllop o babysaker så titta in med jämna mellanrum! LA utförsäljningen fortsätter o det finns en del erbjudanden som inte kan kombineras med den aktuella rabatten som är 25% på alla övriga varor!! Gäller tillsvidare om inte annat anges. Välkomna!

Martina

Marmils Webshop

onsdag 8 februari 2012

Gablebox

Hej!
Jag fortsätter på Alla hjärtans dagstemat och idag visar jag en Gablebox att lägga godis i.
Jag gjorde den ganska enkel av mönstrat papper, blingpapper och få dekorationer i form av blommor, droppar och ett hjärta. Mallen hittade jag i Magnolia INK nr 2 2011.

/DT-Pysselfröken

måndag 6 februari 2012

Kort till Alla hjärtans dag

Hej!
Hoppas att ni har det bra i kylan. Igår hade vi -23 grader men jag vet att många av er hade det ännu kallare. Idag är det varmare -8. Våren känns avlägsen men åh vad jag längtar. Snart är det Alla hjärtans dag och idag visar jag ett Alla hjärtans dagskort.

Jag gjorde ett ganska enkelt kort av kraft, vit Cardstock och lite tunnare rosa blingpapper. Lite dekorationer blev det i form av hjärtanstickers och organzaband.
Materialet hittar ni i
Marmils Webshop.

/DT-Pysselfröken

söndag 5 februari 2012

Present till Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag närmar sig & en liten present att ge bort är ju aldrig fel.

Här har jag klätt en chokladask med fina papper.
När man ska klä in något är det bra att böja papperet genom att försiktigt dra fingrarna på undersidan papperet så det blir lite "bananformat".
Då ligger det snyggare mot asken & det blir inga fula veck.

På ovansidan har jag satt blommor, bla från Prima, & egentillverkad Lollipopblomma. Jag Klistrade också dit tre hjärtan.

Lollipopblomman gör man enkelt själv.

Klipp ut fyra cirklar i olika storlekar. De får gärna vara lite ojämna, det blir snyggast.

Skrapa kanterna så de blir ruffiga & knyckla sedan ihop cirklarna så de blir skrynkliga.

Måla med akrylfärg och/eller glitterlim på kanterna & fäst sedan alla med en brad.

Flffa uppkanterna så de inte ligger helt platt. Klart!



Trevlig pysselhelg!


Allt material finns som vanligt på: Marmils Webshop