lördag 25 januari 2014

Ett kort!

Idag har jag ett kort som jag gjort av olika papper och dekorationer från MarMils. Ett kort med ganska kalla färger för att passa vintervädret. Det mönstrade vackra pappret är från Laura Ashleys serie Love Song. Sen har jag använt en tag som jag dekorerat med peel offs och en glittrig fågel. Jag har även använt peel offs på kortets kanter. Lite glittriga bokstäver som en hälsning och lite bling förstås.

Jag vill också önska Martina god bättring.



Materialet finns att köpa hos Marmils Webshop

tisdag 14 januari 2014

Tyvärr - obs - redigerad ny info!

var jag aningen optimistisk i förra inlägget - eländet gjorde återbesök o jag ligger fortfarande i sängen mesta tiden. Man kan inte skynda på total utmattningssyndrom inte... så just nu är prio ett att få iväg de order som väntat snällt - sen får vi se - men planen är givetvis att komma igen så fort som möjligt.

TYVÄRR MÅSTE JAG BE ER ATT INTE LÄGGA NÅGRA ORDER ÄNNU - var inte redo för det... ledsen men det tar tid att komma igen när huvudet är antingen helt tomt/överfullt...

Skönt att 2013 är över - det har varit ett riktigt vidrigt år för oss men också för många av våra vänner o bekanta liksom ute i världen, alla krig o naturkatastrofer - sjukdom o elände - nej tack säger vi till det!

Martina

Marmils Webshop