torsdag 31 oktober 2013

Långhelgsdags....

Oj vad veckan försvann! Eftersom det är höstlov här den här veckan har jag haft fullt upp med telningar i olika åldrar - inkl vuxna förstås - som målat o målar målar - har ju kvar en hel del kallmålningaskeramik o nu kom den yill pass igen efter ett ganska långt uppehåll. Men jag är inte van dessa målardagar längre - oj så styggt det tog på min lilla ork! Därför har paus i shopen blivit längre än jag trodde men det är på gång igen slutet av helgen o under kommande vecka - sen är det nog knökfullt men jag kommer att fylla på de artiklar som säljer slut med nya så att det är konstant fullt så kika in lite då o då!! O så tänder vi ljus för alla dem som inte finns hos oss längre men som för alltid bor i våra hjärtan.... kram på er alla!



Marmils Webshop

lördag 26 oktober 2013

Suck o stön - nu tar jag en paus MEN -

nu är i stort sett alla 30x30 papper inlagda i shopen - dessa har jag aldrig haft där tidigare så det kan vara värt en titt.... Har också ett rätt stort "privat" förråd som jag rensat lite i o plockat ihop några olika set - först till kvarn där - finns bara några enstaka o alla är lite olika. Fortsätter senare - har en del kvar som ska in - all juldufex tex! Det blir nog en ytterligare del som får stryka på foten - troligen den dufexen som ligger inne nu o är väldigt somrig - ifall du funderat på något där har du några timmar på dig...


Här är några exempel på seten - fler bilder finns i shopen. Har du några önskemål är det bara att höra av sig - det mesta brukar gå att lösa!

Ha en skön söndag allihop!

Marmils Webshop

tisdag 22 oktober 2013

En hösthälsning!

Här kommer en hösthälsning från mig till alla läsare av bloggen. Jag har gjort ett höstinspirerat kort som passar till många tillfällen. Materialet finns i shopen.



Titta gärna in i butiken Marmils Webshop, där det finns många fina erbjudanden.

söndag 20 oktober 2013

Nu har jag ändrat i shopen o det finns fina ergjudanden!

Nu har julshopen öppnat - allt 50%

Alla resterande Zutter BiA-produkter - 50%

Läs mer om hur det funkar i shopen o skicka gärna din order snart innan det du vill ha är slut - har inte så mycket lagar av mina produkter utan desto fler produkter som ni vet... o det går alltid att fylla på en order om något mer kommer in som du gillar!! funderingar? Maila!!!

Välkomna till årets jul..........


Marmils Webshop

söndag 6 oktober 2013

Andra varor i shopen!

Nu har jag tagit bort varor som kändes inaktuella när vi går mot mörkare tider o bytt ut dem mot andra. Två nya grupper blev det - Höst & Halloween (där gäller 30%) samt "Julshopen" där jag bjuder på halva priset. Eftersom det också snart är dags för höstlov o Halloweenfirande har jag gjort ett lite pysselkit till Halloweenfesten - bild nedan. Det är också så att oktober numera är den rosa månaden o jag har också gjort ett rosa kit - bild nedan även på det. Kitet kostar 100:- och hela summan (utom portot) går till Cancerfonden så köp!!! Som alltid är det mycket för pengarna - något mina kunder o vinnare av den lilla tävlingen kan intyga :-)... Julshopen är ännu ganska tom men det kommer in varor varje dag o när oktober är över kommer även vissa av de varorna bytas ut så vänta inte för länge med din beställning av dessa varor!


Marmils Webshop

En bra vecka önskar jag er!