lördag 31 december 2011

Årets sista inlägg...



Med detta enkla vinterkort önskar jag alla besökare, kunder och mitt underbara DT gäng ett riktigt gott nytt år - hoppas vi ses även nästa år!!

Marmils Webshop

tisdag 27 december 2011

Äntligen dags för den riktiga mellandagsrean!

Julrean går nu mot sitt slut och vi erbjuder följande höjdpunkter under de kommande dagarna: nu 60% på alla julsaker, 20% på övriga produkter, 50% på kvarvarande cricutkassetter o så finns förstås våra kampanjer o utvalda varor kvar ett tag till! Dessutom nya presentkortspriser så välkommen in o fynda - det är först till kvarn som gäller o många saker har jag få ex av.

Som vanligt dras rabatten av på din order och de olika erbjudandena kan inte blandas. Porto tillkommer också o tänk på att det kan ta några extra dagar att få iväg din order nu men jag gör mitt bästa! Så fort din betalning inkommit går paketet iväg. Hör av dig om du har frågor - jag hör av mig om jag är osäker på något gällande din order. Varmt välkomna!

Marmils Webshop

fredag 23 december 2011

sista julkorten för i år... tror jag :-)



De här två korten gör sig inte så bra på bild men tillhör också de snabbgjorda korten som man kan göra i sista minuten. Jag brukar ibland ta fram Grodan o köra lite embossing mm som jag kan ta av när det behövs - i det här fallet är det förstås julmotiv. Man kan nog göra lite mer om man vill men jag läte dem vara enkla men sprayade lite Glimmer Mist på motiven. Har använt naturpapper (mulbery) o färdiga röda kort, lite band mm o så är det klart :-)!

Marmils Webshop

torsdag 22 december 2011

God Jul till er alla!

Jag (Pippin) har gjort ett sista julkort med det fina materialet från Marmils. 3D-Dufex som motiv och Dufex-bårder på kanterna, fint julpapper från SEI.
Med detta kort vill jag önska Martina (vår trevliga DT-mamma), mina design team-kollegor och alla läsare av denna blogg en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.


Marmils Webshop

tisdag 20 december 2011

Sista-minuten-julkort

Hej!
Hoppar in och gör ett inlägg.
Jag har gjort ett sista-minuten-julkort i storlek 10*15 cm.

Papper, skumgummistjärnor och stickers hittar ni i
Marmils Webshop

Ha en fin jul!
/DT-Pysselfröken

måndag 19 december 2011

Till er som besöker bloggen

From idag har jag gett mitt duktiga DT lite ledigt fram till nyår då vi är tillbaka med lite fräsch vinterinspiration - annars kan ju vintern kännas lite lång efter helgerna.... MEN - det är fritt fram för den som vill att lägga in ett alster så sluta inte att kika in - jag är så glad att så många vill se vad vi gör o hoppas verkligen att ni fått lite inspiration under de månader bloggen har existerat.

Jag vill också passa på att önska er en riktigt god jul och ett fantastiskt nytt år o glöm inte att ni är varmt välkomna både här och i shopen! Shopen är f.ö. öppen under helgerna men det kan ta någon dag extra innan din beställning kan gå iväg - ja alla vet ju hur det är på jul, massor av post som ska hanteras, röda dagar osv. Men - kika in - jag kommer säkert att hitta på något erbjudande i mellandagarna...:-)

Hoppas ni alla får det ni önskar er och får uppleva en fridfull helg!

Martina


Marmils Webshop

söndag 18 december 2011

O så lite Dufex :-).........





Här har jag använt mer traditionella julfärger. Det jag använt på de här korten är ett pyramexark från Dufex, båda motiven finns på samma ark. Mar klipper/skär ut o bygger med kuddar enligt anvisning - i det här fallet lite på snedden. Också snabbt o enkelt o med lite bakgrundspapper o små pynt kommer man långt.... Korten jag använt är också "färdiga" att pynta - finns i shopen i olika storlekar. Ursäkta den suddiga bilden!! Trevlig adventsöndag på er alla!


Marmils Webshop

Nu ger vi bort Laura Ashley nästan gratis!!!

Vi ger dig hela 60% rabatt på samtliga LA produkter och en sammetsrubon på köpet - gäller endast vid beställning av LA produkter o så länge lagret räcker!!

Marmils Webshop

lördag 17 december 2011

Fler tips på snabbgjorda kort i sista minuten




De här tre korten är gjorda av DV-setet Winter Wonderland i 3D, allt är DC o det följer med matchande bakgrundspapper som jag använt en del av. De första två korten (nerifrån) är gjorda av halvfärdiga kort, ett med embossade snöflingor o ett med blå bakgrund båda från CB o allt finns i shopen. Sista kortet är gjort av cardstock - tyvärr har jag inte den blå nyansen till försäljning men det finns andra som passar lika bra, exvis beige, vit eller mörkblå blir lika fina allihop till granarna, eller till duvan. Lite extra pynt i form av tex snöflingestickers, band o lite bling så är det klart!


Marmils Webshop

onsdag 14 december 2011

Nu är det dags för julrean!!

Vi väntar inte till mellandagarna utan kör igång redan nu här i shopen med halva priset på alla julsaker i alla avdelningar!!! Om du vill ha dina saker till jul hinner du fortfarande om du lägger din order snarast - men rean pågår så länge lagret räcker eller året ut. Glöm inte heller våra andra kampanjer o rabatter som givetvis fortsätter fram till jul eller årets slut. Presentkorten ingår inte i rean o jag vill påminna om att rabatten dras manuellt när din order kommit in - då återkommer jag till dig med totalsumma inkl porto så snart jag behandlat din order! Ev önskemål kan du skicka med den bekräftelse du får när du lagt din order eller så mailar du mig på lergumman@hotmail.com.

Välkommen med din order!!

Marmils Webshop




Lite mer julinspiration från Laxå kommer här.



Marmils Webshop

tisdag 13 december 2011

Mera jul....




Här är en annan variant på de guldfärgade korten som ser ut som julgranar i formen - på denna har Lena satt en ljusslinga av brads med snöre mellan. Jag tycker dessa kort är praktiska - de är ganska små men lite annorlunda o man kan göra mycket roligt med dem med små medel - finns även som vit snöflinga o julgranskula i silver. Än hinner du beställa!! Perfekta som sista minuten kort!

Marmils Webshop

måndag 12 december 2011

Laxå igen




Här har Lena tillverkat en superfin julstjärna. Om den verkar bekant kan det bero på att ni har sett bidraget i Magnoliatidningen - något jag tycker är jättekul. Tyvärr har jag ingen närmare beskrivning på den...

Marmils Webshop

söndag 11 december 2011

Ett julkort till

Hej igen!
Idag visar jag ännu ett julkort i Clean & simplestilen. Jag har använt ett mönstrat papper med text som bas sedan stansade jag ut en cirkel i vit cardstock och klistrade fast en gran som jag har klippt ur ett mönstrat papper. Tills sist dekorerade jag med glittrig stickersstjärna och bling. Klart!
Allt material hittar du i
Marmils Webshop

/DT-Pysselfröken

lördag 10 december 2011

Julkort och julklappsadresser

Hej!
Vi närmar oss julen med stormsteg och än har jag inte gjort klart alla årets julkort. Idag visar jag ett mycket enkelt kort. Tomten har jag klippt ur ett mönstrat papper och bakom honom sitter ett handgjort papper med glitter.
Det blir en hel del spillbitar när man gör kort eller scrappar. Ett tips är att använda spillpappret till julklappsadresser.

Materialet hittar ni i
Marmils Webshop

/DT-Pysselfröken

fredag 9 december 2011

Info om aktuellt adventsextra!!!

Nu är det snart dags för 3:e Adventsextra i 24 timmar midnatt till midnatt! Jag har funderat och tänker göra som så att den här helgen får bli både 3:e o 4:e advent så att ni kan planera ev inköp och lägga in order i god tid. Annars är det inte säkert att dina saker inte hinner fram till julafton! Jag slår också ihop dagarna så att alla adventserbjudanden gäller hela helgen - i 48 timmar. Rabatten dras av manuellt i efterskott o kan inte kombineras med andra erbjudanden - du får veta slutsumma inkl porto så snart jag hunnit behandla din order! Först då sätter du in pengar på BG 5580-6244 - välkommen med din order!!

Följande erbjudanden gäller under helgen: Glue Dots - rullar nu 35:- (50:-) o taperunners 45:- (60:-) - 30% på cricutkasetter - 20% på alla Zutterprodukter - 50% på alla blomblandningar - 20% på våra övriga blandningar - hoppas alla hittar något som passar! Glöm inte heller att samtliga övriga kampanjer o rabatter fortsätter att gälla!

Marmils Webshop

Julkort

Hej!

Äntligen har snön kommit till Värmland. Gräsmattan är täckt av snö och det är så vackert. Inspirerad av detta knåpade jag ihop ett kort med snötema.

På snöflingan la jag stickles för att få lite frostkänsla.
Allt material hittar ni i
Marmils Webshop

Ha en fin fredag!
/DT-Pysselfröken

torsdag 8 december 2011

Litet mellanspel från Laxåflickorna



Här har Lena gjort en användbar julhälsning i form av en cupcake som man kan fylla med godis - i denna ligger goda skumtomtar....


Marmils Webshop

söndag 4 december 2011

Mera beroendeframkallande...

Här kommer ännu ett inlägg med "Dufex 3D bilder", allt material från Marmils Webshop förstås! :) Denna gång är det fina tomtemotiv, lite svårt att fota de, men rätt hyfsat resultat ändå
!







Har valt att inte pynta så mycket runt omkring, då motivet i sig är så fint och "talande"! :)




På återseende!

Beroendeframkallande...

Igår när jag kom hem efter jobbet gick jag upp på pysselrummet, sen såg inte min familj till mig på hela kvällen! ;) Jag fastnade totalt i min lilla värld! Från Marmils Webshop hade jag fått Dufex i 3D, alltså sån där bild där man bygger upp mer och mer... Här ser du resultatet...




Nu är det dags att bege sig till jobbet igen, men när jag kommer hem så ska jag visa de andra korten jag gjorde! :) På återseende!



lördag 3 december 2011

Blå jul...



Här kommer ännu ett julkort - men ett kort i blått, har oxå använt lite band och blommor på kortet, allt material finner du i Marmils Webshop! Nu ska jag försöka pyssla lite mer så att jag kan visa dig lite mer julinspirerande bidrag under kvällen eller/och morgondagen!


På återseende

torsdag 1 december 2011

Lite blandade julalster

Då var det min sista dag att blogga för den här gången.
Först ut denna gång är ett litet kort med mönsterpapper från g.c.d.
På detta har jag bara satt lite band, en rosett och en snöstjärna.

Sedan har jag knåpat ihop en tändsticksask med samma mönsterpapper.
På den satte jag på band och en brads. Jag gjorde sedan en liten "tag" där jag placerade en söt tomte i metall , en julblomma och lite HoHoHo ;)

Här ser ni den söta lilla tomten. Den lilla julblomman passar perfekt till julen.


Det sista jag ska visa er är ett Dufex kort. Dessa är verkligen livfulla och härligt glittriga.
Själva kortstommen är färdig så det är bara att dekorera på den.
Jag placerade en gran i Dufex på kortet och under detta satte jag guldigt papper.


Här är Dufex granen i närbild. Det är svårt att fotografera detta material så de är ännu finare i verkligheten.

Ha det så gott // Annika

Marmils Webshop