måndag 31 oktober 2011

Mera jul

Jag fortsätter med julkorten. Här i form av ett ”Swing Card”.
Jag har använt mig av ett papper från
gcd med blandade julpynt men jag har använt ”baksidan” som jag tycker var så läcker och passade bättre till bilden. Satet dit en fin stickersbild från ett ark med flera bilder med " julkrubba" tema. Har använt en självhäfande "snodd" runt bilden.



Lite svårt att visa på foto men här öppnas kortet och mittpartiet vänds.



Här är "insidan" på kortet där jag använt stickersbokstäver.


Här en närbild på paljetten som ser ut som en liten blomma.


Allt material kommer som vanligt från Marmils Webshop som har julrea nu redan före jul .

söndag 30 oktober 2011

Julkort

Jag fortsätter på jultemat. Vet inte hur många år jag tänkt att jag skall börja tidigt med julkorten men trots det sitter jag där stressad i sista minuten och pysslar och då blir det inte kul. I år har jag faktiskt redan gjort några julkort. Kanske är det läge för fler att börja och det passar bra nu när MarMils har julspecial! 20% på alla julsaker.
Här har jag använt en redan färdigvikt kortbas och har satt ihop en Dufex-tomte.


Här en närbild på 3D tomten men den kommer inte till sin rätt på ett foto, den bör ses i verkligheten.


Många fina blommor och band hittar du i butiken


Marmils Webshop

Tjuvstart !

Jag har faktiskt tänkt att tjuvstarta julen här på bloggen med lite julinspirerade tändsticksaskar.
Dessa är i den minsta storleken så det får inte plats så mycket dekorationer på dem.
I sista paketet från Marmils fick jag dessa härliga tjocka filtdekorationer som passade perfekt här.
Det är kul att pyssla på små ytor med ibland .

Ha det så gott // Annika




Marmils Webshop

lördag 29 oktober 2011

Grattis kort

Nu ska jag visa ytterligare ett kort i lite "murriga" höstfärger. Även detta papper kommer från GCD. Jag tyckte att den svarta fjärilen och ett svart band där jag fäst ett "bling" spänne passade perfekt för att lyfta fram de andra färgerna.
Bakom det mönstrade pappret tog jag cardstock som jag stansade.


Dessa gröna bokstäver kommer från SEI och skapade en härlig färgklick.

Allt material finns som vanligt hos Marmils!!

Ha det så gott // Annika

Marmils Webshop

fredag 28 oktober 2011

kort till dig

Den här gången har jag skapat ett kort i härliga papper från GCD. Färgerna i detta papper är i höstfärger som jag kombinerat med ett guldpapper för att fånga upp detta.

Här ser ni de ljuvliga dekorationerna, blommor med stora "bling" i och så min favorit den lilla fjädern. Texten har jag skrivit med en "embossing" penna. Det är första gången jag använder en sådan och det var verkligen kul att kunna skriva vad man vill och sedan embossa det.
Texten är fäst på 3D kuddar och notpapper.

Allt material hittar du hos Marmils och du passa på nu när det är REA!!

Ha det så gott // Annika

Marmils Webshop

torsdag 27 oktober 2011

Kort till pappa!

Det är snart Fars Dag så jag passade på att göra några kort passande till en pappa och med vackra papper som jag låter spela huvudrollen.
Det första kortet har ett otroligt läckert papper med döskallar och härligt metallisk lyster som passar perfekt till en lite tuffare pappa. Jag stansade ut texten Grattis så man kan använda kortet antingen till Fars Dag eller som ett födelsedagskort. Dekorerade med några fina blommor i passande färg.
Till det andra kortet använde jag ett otroligt vackert papper med blommor i fina färger och med glitter på. Jag låter här pappret spela huvudrollen och använder väldigt få andra dekorationer. Bara ett band som jag satte bokstavsstickers på. Jag satte också brads i mitten av blommorna för att få lite dimension.



Som vanligt finns materialet hos Marmils Webshop

tisdag 25 oktober 2011

Halloweenkort med presentask!

Jag gjorde som andra inlägg ett halloweenkort med samma papper som förra inlägget och av bitarna som blev över blev det en presentask.  I Halloweenpaketet fanns också roliga cardstockstickers som jag använde och den  härliga svarta katten och häxan i foam. Jag stansade ut kanten på kortet och asken med en MS-kantstans.

Materialet finns hos Marmils Webshop

Idag kör julrean igång!!

Äntligen någorlunda klar med julsakerna! Jag kommer att lägga in olika varor även i fortsättningen, tex Cuttlebug produkter som ännu inte hunnit in mm. Det är inte kvantitet som gäller här utan kvalitet - det är i alla fall min ambition - varför det är först till kvarn som gäller! Mer info om rean o vad som gäller finns på Scrapforumet o snart också på hemsidan. Tveka inte att komma med frågor eller funderingar - o framför allt - välkommen med din order :-)!!

20% på alla julsaker
25% på all Cricut
Kampanjvaror (olika rabatter kan inte kombineras)
Vårt hemliga julpaket - missa inte det!

Martina

Marmils Webshop

måndag 24 oktober 2011

Halloween!

Ja, nu börjar det närma sig Halloween så mina dagar här på bloggen kommer delvis att handla om det. Jag fick ett så fint halloweenkit i mitt DT-paket så jag var inte sen att fixa till några alster.
Här kommer först en layout med mina kära systerdöttrar som klätt ut sig lite. Nu tror jag inte att det var till halloween, men jag tycker nog att de såg rätt spöklika ut. Jag fick ett sånt jätteläckert papper med spindelnät i mitt paket och foamstickers och läckra brads i form av döskallar. Allt material finns förstås i webshopen, länk nederst i inlägget.


Marmils Webshop

lördag 22 oktober 2011

Tidsbrist....





Så var det åter min tur - oj så tiden rinner iväg! Eftersom jag lägger in nya varor i shopen (snart är det dags för nya erbjudanden så håll utkik!!) så har jag inte hunnit göra något Halloweenkort såsom jag hade tänkt varför jag istället passar på att puffa för vårt fina Halloweenkit istället - hoppas det ger lite inspiration! Jag hoppas jag blir någorlunda klar med shopen under helgen. Info kommer på hemsidan, här samt på forumet som vanligt - tänk på att jag har mycket saker (långt ifrån allt är inlagt men nu har jag prioriterat julsakerna) men inga mängder av varje så det blir först till kvarn! Det är också anledningen till att jag delar upp så mycket - dels för att det ska räcka till fler men också för att det är ett bra sätt att testa nya saker utan att bli ruinerad o sen stå där med något man kanske inte blev så förtjust i - jag hoppas ni har förståelse för detta och upplever det som något bra!

Jag har också sett över priserna på seten från DV och sänkt priserna - tydligen var mina priser där i överkant - men rabatterna kommer att gälla på de nya priserna förstås! Undrar du något så hör av dig! Jag har tex inte haft tid att lägga in så mycket Cuttlebug produkter men det kommer - under tiden kan du kolla med mig om jag har just det du söker. Ersättningsplattor samt långa plattor finns i lager samt en hel del embossingmotiv.

Ha en härlig vecka allihop! Och tack alla flitiga besökare för att ni finns!!




Marmils Webshop

tisdag 18 oktober 2011

Mera spökligheter....





Mera Halloweenidéer, idag till din fest tex inbjudan o placeringskort - forts följer im!

Marmils Webshop

Dags för lite spökstämning.....




Lite spöklik inspiration från LAxå kommer här i god tid så att ni hinner att göra egna alster! Mera imorgon....


Marmils Webshop

söndag 16 oktober 2011

LO med massor av blommor

Hej igen!

Idag visar jag en layout i höstfärger. Jag har använt rikligt med blommor. Hos Marmils kan ni köpa blommor i lösvikt och blanda färger som ni vill. Toppen! De mönstrade pappren jag har använt kommer från Cosmo Cricket. För att få lite färg på bakgrundspappret la jag på kakservetter som jag mistade över och sedan tog bort igen. Till titeln använde jag bokstavsstickers från Laura Ashley.

Materialet hittar ni i
Marmils Webshop

Det var allt för denna gången!
/DT-Pysselfröken

lördag 15 oktober 2011

Stilrent julkort

Hej!

Idag bloggar jag ett enkelt och stilrent julkort. Jag har använt mig av mönstrat papper i vintagestil som jag skar i 4 lika stora delar. Alla kanter chalkades med Creamy brown. Jag klistrade fast dem och dekorerade med en halv kakservett, pappersblomma och text.

Materialet hittar ni i
Marmils Webshop

Ha en fin dag!
/DT-Pysselfröken

fredag 14 oktober 2011

Ett höstkort till

Hej!

Så skönt att det äntligen är helg... fram med pysselgrejerna. Idag visar jag ett höstkort.


Jag har använt mönstrat papper från The Paper Element, Spicy Brown Sugar och Reminisce, Harvest Plaid. Guldramen i mitten har jag stansat ut med Spellbinders. Pumpastansen och bårdstansen som jag har använt kommer från Martha Stewart. Texten embossade jag med guldpulver.
Materialet hittar ni i
Marmils Webshop

/DT-Pysselfröken

torsdag 13 oktober 2011

Höstkort

Dagens kort gjorde jag för att ge bort tilsammans med en bok.



På framsidan har jag satt ett stort klistermärke.t kommer från ett 12 x 12 stort ark med olika citat.


När kortet öppnas ser man en "flärp" som är vikt in över insidan av kortet.


Det är ett bokmärke som man försiktigt kan riva loss. Kanten mellan kortet och bokmärket är perforerad så det ska gå lätt att lossa bokmärket.
Insidan är dekorerad med blommor & blad i höstiga färger.


Allt finns hos Marmils Webshop

söndag 9 oktober 2011

Här kommer ännu några kort med material från Marmils Webshop. Även dessa är från serien Connomara av Laura Ashley.



Här har jag klippt ut några av blommorna i pappret och fäst de med olika höga 3-D kuddar, har även stansat ut lite bruna "stjälkar" som jag tyckte stämde bra ihop med pappret...




Detta kort gjorde jag till brudparet jag nämnde om i förra inlägget... Extremt "enkelt" kort, men visst vart det "elegant"? Det syns nog inte men pappret är flockat, vilket ger en extra effekt på kortet. För att förstärka hjärtat som finns centrerat på kortet, tog jag lite glitterlim i innerkanten.


Ha det gott i höstrusket, visst är det perfekt pysselväder? :)

lördag 8 oktober 2011

Laura Ashley...

Här kommer ännu några "enkla kort" från mig, med papper från Laura Ashley - Connemara, helt underbara papper, några är flockade och man vet inte riktigt om man törs klippa och skära i de... Men jag provade och här kommer några av resultaten...


Förutom de vackra papprena finns därutom vackra dekorationer i form av "stripes" och stickers, i korten här ovan har jag använt några av de dekorationerna... Till det översta kortet har jag använt 2 olika papper från serien samt en klisterdekoration som matchar papprena... Till kortet nederst har jag använt en liten bit stripes och en matchande dekoration.

Imorgon kommer "the grande finale" då kommer jag visa två kort som jag blev riktigt nöjd med! :) NU ska jag iväg på bröllop, så nu ska jag göra mig iordning!

Tjingeling!


Marmils Webshop,

fredag 7 oktober 2011

Hösten är här...

Gokväll i höstrusket!

Här kommer några höstkort från mig, lätta och snabba kort att göra...




Först ett kort med vit kortstomme som jag klistrat självhäftande höstlöv. Tyckte att det hände för lite i kortet, så jag chalkade kanterna med olika toner av gul/orange samt lite mossgrönt, blev rätt okey kort till slut tror jag...



Till nästa kort använde jag två höstmönstrade papper, lite band, blad och blomma - klart! :)





Det var allt för nu... På återseende!


PS, glöm ej att allt material finns att köpa på Marmils Webshop! DS

torsdag 6 oktober 2011

Smiter mellan med ett nytt erbjudande i shopen

Lägger som bäst in julsaker men innan det är klart och jag återkommer med julextra kan du fynda Cricut produkter - nu 20% på allt som finns under en begränsad tid så passa på!

Marmils Webshop

onsdag 5 oktober 2011

Höst färger

Idag ska jag visa ytterligare en LO jag skapat.
Denna valde jag att hålla ganska enkel för att framhäva detaljerna.
Jag fick med helt ljuvliga blad i mitt senaste paket från Marmils och ville att dessa skulle få en framhävande roll. Så de blev till en liten lövgirlang med titeln fäst på. Jag har fäst bladen på ett svart band med löv på.
Det mönstrade pappret i höstfärg från Scenic Route passade perfekt till.

Här ser ni en närbild på ett av de härliga höstlöven, underbara !!

Här en blomma skapad av 3 blommor ovanpå varandra.
Allt material ( utom bokstäverna) är som vanligt från Marmils.

Ha det så bra // Annika

Marmils Webshop

måndag 3 oktober 2011

Älg LO

Den här gången har jag skapat en LO med "skogens konung".
I mitt senaste paket fick jag en del natur papper från "papersbest"och denna LO är skapad med ett av dessa.
Turligt nog hade jag perfekta foton till denna älg LO då vi var på älg safari i somras.
På dessa papper vill man ju inte dölja för mycket av motivet så jag koncentrerade foton och dekorationer till ena sidan.
Jag ville dock få med många foton så dessa är i lite mindre storlek.

Här ser ni en av de roliga dekorationerna som verkligen piggar upp LO:n. Visst är han för söt!!!

Knåpade även dit ett par av alla de ljuvliga blommorna som finns hos MARMILS.
Som vanligt finns allt att köpa hos Marmils ( bokstäverna har jag dock stansat ut själv)

Ha det så gott // Annika

Marmils Webshop

söndag 2 oktober 2011

Höstens vackra färger....

I dag tänker jag visa tre LO där jag använt papper från serien DV Abstract.
Börjar här med
ett färgstarkt papper där jag satt dit Rub-on löv och stickersbokstäver.


Tycker mycket om dessa Rub-on löv i härliga höstfärger.



Här har jag använt två olika papper från serien. Jag skrev ut texten från datorn direkt på det rödaktiga pappret. (Har även använt band och brads)

Här en närbild på den fina blomman och de härliga höstfärgade bladen.

Sist kommer en LO där jag vill hålla kvar sommaren lite.







Allt material finns hos Marmils Webshop.

Detta var allt för mig för denna gång. Ha det gott!
/Åsah