fredag 30 september 2011

Överlevnadskit för hösten

Det är många som tycker hösten är jobbig, därför har jag här gjort ett överlevnadskit inför hösten. Jag har använt mig av ett härligt lite tjockare papper från SR. Här på utsidan ser man den enfärgade baksidan av pappret där jag satt dit bokstäver och rub-on löv.


(Gillar dessa löv massor och ni kommer att få se mer av dem)


Som "lås" för framsidan har jag använt 2 lövbrads.



Såhär ser kitet ut inuti. Här kan man se papprets härliga träd/löv mönster. Och visst blir väl hösten lättare att härda ut med lite tända ljus och en varm kopp te…….



Materialet med undantag för värmeljus, tändsticksask och tepåsar finns hos Marmils Webshop . Till detta kort men även till ljuskortet i förra inlägget är det många smala kanter som skall fästas till det finns en smal dubbelhäftande tejp i shoppen.

Ljus i höstmörkret

Det märks att det nu blivit höst. Jag kan tycka det är rätt mysigt med hösten man kan tända ljus och mysa. Därför har jag denna gång valt att göra ett ljuskort.
DV Abstract är papper i härliga murriga höstfärger och här har jag använt ett.
Har dekorerat med lite blommor. Här har jag använt en tag för att skriva hälsningen på. Det lilla lövet är Rub-on. Jag har fäst ljusen med ett band som jag även satt på tagen.
Materialet finns hos Marmils Webshop med undantag för tändsticksask och värmeljus.
Alla gillar ju inte hösten lika bra som jag, därför skall jag senare i dag visa ett överlevnadskit för hösten.

torsdag 29 september 2011

Några kort till födelsedagsbarn!

Till mitt tredje inlägg har jag gjort ett par födelsedagskort med jättesöta Dufexstickers med höstmotiv. Som papper har jag Laura Ashleys underbara papper från serien Love Song. Det är sammetsmotiv på ett flertal av pappren. Fantastiskt vackra. Jag har förstås som vanligt dekorerat med blommor och blad. Kolla också den ursöta humlan på det översta kortet.
Det andra kortet gjorde jag som ett stafflikort. De är så himla mysiga, tycker jag, och samtidigt rätt enkla att göra.




Materialet från Marmils Webshop

tisdag 27 september 2011

Minialbum med höstmotiv!

Här kommer mitt andra inlägg som är ett minialbum gjort av tomma toarullar som jag klätt med härligt höstigt papper, plattat till och tryckt hål och bundit med min BIA. Inne i rullarna har jag gjort etiketter av ett härligt tjockt papper och satt små fina stjärnöljetter i kanten och bundit ett band i. På dem kan man skriva nåt eller sätta ett litet foto. Framsidan av albumet har jag dekorerat med blommor och blad i höstfärger. Kolla också den fina sländan i metall.




Materialet (utom toarullarna förstås) från Marmils Webshop

måndag 26 september 2011

Hösten har kommit....

... i alla fall hit till Lappland, där jag (Pippin) bor. Träden är vackert röda och gula och den första frosten har passerat. Nu känns det verkligen i luften att vintern nalkas. Mina alster denna vecka kommer att handla mycket om hösten.
Jag börjar med en LO, med en höstbild och massor med härliga höstiga dekorationer som jag fick i mitt DT-paket från Marmils. Jag fick ett gäng med läckra chipboardbokstäver i sina fyrkanter. De har jag sandat på lite för att få en sliten look. Underbara höstiga papper i grönt och orange har jag på LOn. Söta brads med höstmotiv och höstfärger. Kolla speciellt den jättesöta älgbraden som sitter i överkant av mitt foto. Så läcker!
Sen fanns det med ett ark med tunna lövstickers från Provo Craft. Jättefina att dekorera med. Kolla också närbilden på den fantastiskt vackra blomman.





Allt material kommer förstås från Marmils Webshop. Passa på att handla innan september månads utgång, då det är 30% på allt i butiken.